|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
επιτελους και ενα μαλαουι λιγο διαφορετικο...μου αρεσε πολυ η προσθηκη ξυλου ..σπαει την μονοτονια των μαλαουι ενυδρειων για μενα...δε ξερω αν ειναι βιοτοπικο η οχι (δε βλεπω λογο να μη πεφτει και καποιο ξυλο μεσα σε μια αφρικανικη λιμνη) απλα δε μου αρεσε που τα εχεις ενα εδω και ενα εκει...οπως εχεις συμπλεγματα με πετρες θα μου αρεσε περισσοτερο να κανεις και ενα συμπλεγμα με τα ξυλα και οχι διασπαρτα....οσο για πληθυσμους και αναλογιες δε ξερω να πω γνωμη αλλα μου αρεσε πολυ σαν κατι διαφορετικο!!
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
παρουσιαση νεο malawi | odin79 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 18 | 08-04-08 06:33 |
παρουσιαση 220L malawi mbuna | Giannis-malawi | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 26 | 18-01-08 13:27 |
Το πιο πιστο αντιγραφο βιοτοπου Malawi | mikenuke | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 10 | 23-04-07 16:48 |
steady(βιοτοπος malawi) | steady | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 34 | 21-02-07 23:14 |