|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Μπορείς να τα μισοκλείσεις ώστε να μειωθεί η ροή.. |
|
|||
|
|||
![]()
Στη σελιδα 116 οδηγιων χρησης για το 2028
ελεγχος ταχυτητας ροης Για το 2224 σελις 60 σημ.(23) ![]() ..και γω κανα 2 χρονια ταχω...
|
||||
|
||||
![]()
Οκ ευχαριστώ , είδες Αντώνη μάθαμε και κάτι σήμερα.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
καλα μιχαλη ετσι και γραψεις διαγωνισμα στα εξ φιλτρα της eheim σε βλεπω να φευγεις με αριστα.......σελιδα ταδε παραγραφος 4 παραθυρακι...... κτλ κτλ
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
και γω καμια δεκαρια φορες κυκλοφορια εχω στο ενυδρειο μου κοιταξε να δεις πως θα ειναι το να περιοριζεις τη ροη να χεις υποψη σου οτι καταπονει το φιλτρο
το καλυτερο ειναι η δημιουργια με φυσικα εμποδια(ξυλα πχ) περιοχων με διαφορετικη ροη πχ εγω εχω μια ριζα πριν την εισοδο αλλα ουτος η αλλως σε λιγο καιρο θα μουκωσει και θα ρθει στα ισια του
|
|||
|
|||
![]()
-Εγω θα ελεγα, παρ'ολο που μπορει κανεις να μειωσει την ροη, να μην το κανεις-θα συμφωνησω με τον steady.
-Το φιλτρο σου οντως πιστευω οτι ειναι υπερβολη για τα λιτρα σου. -Αλλο ενα "τρυκ" ειναι -εγω το'χω κανει σε ολα μου τα φιλτρα,επειδη τα'χω διπλά στα ενυδρεια μου και υπηρχε εντονη ροη- να ανοιξεις λιγο τις τρυπες του σπρευ-μπαρ με ενα τρυπανι. ![]() -Παντως,-δε το ξερω βεβαια- αλλα για να το λεει η Eheim για την μειωση ροης μαλλον δεν υπαρχει προβλημα ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
EHEIM professionel II 2028 | parashos_ | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 19 | 12-01-08 20:25 |
σχετικα με φωτισμο σε 120 λιτρα | iliasf | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 16-03-07 12:52 |
Eheim professionell 2224 problem | balog | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 12-01-07 20:49 |
Eheim professionell 2224 SPECIAL EDITION | nickall13 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 10-06-05 16:52 |
Blue Acara σε 120 λιτρα | Tricky | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 2 | 01-02-05 11:08 |