|
|
||||
|
||||
![]()
http://www.tsamisaquarium.gr/Selides/Fish/Gibbiceps.htm
min ενυδρειο για αυτο το ψαρι τουλαχιστον 200 λιτρα..... Γινεται 60 εκατοστα.... |
|
|||
|
|||
![]()
Το ξέρω ότι μεγαλώνει απίστευτα.Δεν έχω σκοπό να τον κρατήσω εκεί μεσα όταν μεγαλώσει τόσο πολύ.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Πρέπει να διαβάσεις καλά για τις ανάγκες κάθε ψαριού που έχεις και να αποφασίσεις τι ενυδρείο θα φτιάξεις. Αυτό άμμεσα. Και μέχρι να χωρίσεις τα ψάρια η/και να δώσεις κάποια από αυτά θα πρέπει με συχνές αλαγές νερού (κάθε 3 μέρες ) να κρατάς τα νιτρικά λιγότερο από 20. ελπίζω να προσφέρεις στα ψαράκια σου τις συνθήκες που χρειάζονται, Caverman |
|
|||
|
|||
![]()
Έτσι απλά μετά από 2 μέρες αγωνιώδους παρατήρησης & αναμένοντας το μοιραίο ο Γλείφτης επανήλθε στα φυσιολογικά του.Τι να πω ρε παιδιά ? Ως νέος χομπίστας απλά τα έχω χαμένα.Όσο για την ασυμβατότητα φίλε μου ακολουθώ τις οδηγίες του καταστήματος Fish Only σε σημείο που τους έχω σίγουρα σπάσει τα νεύρα από τις ερωτήσεις.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
Το λάθος μου είναι που ρωτάω τους ειδικούς που είναι η δουλειά τους? Ακόμα & εδώ μέσα θα δεις ότι για ένα θέμα οι απόψεις είναι διαφορετικές. Εξάλου είμαι ακόμα στη φάση της ενημέρωσης & της μαθήτευσης.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Στα pet-shops όμως.... ![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πρόβλημα με Gappys | Colector | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 19-10-07 12:26 |
Πρόβλημα με γκουράμι.s.o.s | Θεοδωρος | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 10 | 03-10-06 19:47 |
Πρόβλημα με HITH | chriskousis | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 7 | 12-09-05 07:49 |
πρόβλημα με Αρτέμια | Mariel | Γλυκό νερό - Γενικά | 13 | 31-05-05 13:41 |
Πρόβλημα με παράσητα. | FOUS | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 19-09-03 22:50 |