|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Εαν δεν κανω λαθος η Αγγλια ναι μεν ειναι Ε.Ε. , αλλα υπαρχουν ειδικα γι`αυτην περιορισμοι στη διακινηση ζωντανων. Δεν γνωριζω εαν περιλαμβανουν οι περιορισμοι αυτοι και τα ψαρια, αλλα καλου-κακου ρωτα πριν κανεις κινηση
|
||||
|
||||
![]()
Υπαρχουν , ως προς την εισαγωγη. Για την εξαγωγη δεν τους νοιαζει.
|
|
||||
|
||||
![]()
να εχετε στον νου σας οτι οι νανοκιχλιδες μπορει να βγουν σε μαγαζι ακριβοτερες απο ενα ταξιδι η μια , πραγμα που μπορει να κανει το ταξιδι πιο συμφερον
τον συγκεκριμενο χομπιστα με τις κιχλιδες δυτικης αφρικης τον ξερω (ιντερνετικα) απο αλλο φορουμ εχει και πολυ πιο σπανια ειδη ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπόν παιδιά το θέμα τσουλάει. Ένας φιλος μου θα βρεθεί τον άλλο μήνα στο Λονδίνο και αν τα καταφέρω θα μεταφέρει τα ψάρια. Θα προσπαθήσω να συνενοηθώ με το συναδελφο ο οποίος μένει στο Λίβερπουλ. Όπως καταλαβαίνεται τα ψαρια πρέπει να κάνουν ταξίδι Λίβερπουλ-Αθήνα μέσω Λονδίνου. Δεδομένου ότι μιλάμε για μωρά θα ήθελα τη γνώμη των πιο έμπειρων σε θέμα συσκευασίας και την αποψη τους για το παρακάτω εγχείρημα.
Σκέφτομαι λοιπόν να στείλει ο συνάδελφος απο το Λίβερπουλ τα ψάρια στο Λονδίνο και να τα παραλάβει ο φίλος μου την ίδια μέρα που θα φύγει για Αθήνα. Στην Αθήνα μπορεί να αφήσει μια συσκευασία με ψάρια σε κάποιον που θα ήθελε να κρατήσει κάποια κ να δώσει σε όποιον άλλο ενδιαφέρεται εκει κοντα. Αλλη μια συσκευασία μεταφέρεται από Αθήνα στη Λάρισα με το φίλο μου όπου τα παραλαμβάνω εγω και δίνω σε όποιον ενδιαφέρεται εδώ κοντα. Η ποσότητα των ψαριών θα καθοριστεί απο τη ζήτηση, αλλά αυτο σε δεύτερη φάση. Το θέμα είναι να φτάσουν τα ψάρια Αθήνα κ Λάρισα όπου μπορούν να φιλοξενηθούν σε ενυδρεία. Οικονομικά τώρα υπολογίζω πως το μεγάλο έξοδο θα είναι η μεταφορά από Λίβερπουλ-Λονδίνο(καθώς Λονδίνο Αθήνα θ συνοεύονται όπως οι βαλίτσες).Καλό θα ήταν να δώσουμε κ κάτι στον συνάδελφο (λεω εγω). Αν λοιπόν το παραπάνω εγχείρημα η κάτι παρόμοιο είναι εφικτό το επόμενο βήμα είναι να δούμε τί ποσότητα ψαριών υπάρχει διαθέσιμη. Ακούω ενδοιασμούς και άλλες ιδέες Μιλάμε για μωρά Pelvicachromis taeniatus Bipindi |
|
||||
|
||||
![]()
Πόσοι απο εσάς ενδιαφέρεστε για ενα ζευγαρι Pelvicachromis taeniatus Bipindi σε νεαρή ηλικία?
Ρωτάω για να δω αν θα μπορέσει ο φίλος μου να τα μεταφέρει στην Ελλάδα τιμή 8 ευρω + μεταφορικά |
|
||||
|
||||
![]()
εγω
![]() ------------------------- τα 8 ευρω ειναι χωρις τα μεταφορικα ; ή με τα μεταφορικα ;
![]() διαθετω καλλιεργειες ζωντανων τροφων για τα μελη του πανελληνιου συλλογου φιλων του ενυδρειου ![]() Νικος Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη fishme1 : 09-10-08 στις 07:56 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Σε πόσο καιρό θα τα έχουμε περίπου?? Για να ξέρω να ετοιμάσω ενυδρείο?
|
|
||||
|
||||
![]()
λιστα απο το μαγαζι εχουμε ή βασικα ποια ειναι η ονομασια του ;
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αν όλα πάνε καλά τα πσαράκια θα είναι στην Ελλάδα την 1η Νοεμβρίου. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Σωστή εισαγωγή ψαριών στο ενυδρείο | ΜΑΝΩΛΗΣ | Αρχάριοι γλυκού νερού | 16 | 02-06-08 17:01 |
Θάνατος ψαριών από ανοησία μου! | lucy | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 12-11-07 09:19 |
Θάνατος ψαριών μετά από αλλαγή νερού -SOS | Αλεξ | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 01-04-04 10:16 |