|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Πας με την πρωινη πτηση, και γυρνας με τη βραδυνη.. Ειναι λιγο σκοτωμα αλλα γινεται.
Και το λονδινο δεν ειναι σαχαρα με βεδουινους... Το να βρεις που θες να πας ειναι μαλλον ευκολο. |
|
||||
|
||||
![]()
αμα κλεισεις με easyjet δε ευλογο χρονικο διατημα πριν πας με 100ε πηγαινε ελα
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ρε παιδία, δεν έχει κάποιος κανέναν φίλο που να σπουδάζει στο Λονδίνο;
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
|
||||
|
||||
![]()
Εαν δεν κανω λαθος η Αγγλια ναι μεν ειναι Ε.Ε. , αλλα υπαρχουν ειδικα γι`αυτην περιορισμοι στη διακινηση ζωντανων. Δεν γνωριζω εαν περιλαμβανουν οι περιορισμοι αυτοι και τα ψαρια, αλλα καλου-κακου ρωτα πριν κανεις κινηση
|
||||
|
||||
![]()
Υπαρχουν , ως προς την εισαγωγη. Για την εξαγωγη δεν τους νοιαζει.
|
|
||||
|
||||
![]()
να εχετε στον νου σας οτι οι νανοκιχλιδες μπορει να βγουν σε μαγαζι ακριβοτερες απο ενα ταξιδι η μια , πραγμα που μπορει να κανει το ταξιδι πιο συμφερον
τον συγκεκριμενο χομπιστα με τις κιχλιδες δυτικης αφρικης τον ξερω (ιντερνετικα) απο αλλο φορουμ εχει και πολυ πιο σπανια ειδη ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπόν παιδιά το θέμα τσουλάει. Ένας φιλος μου θα βρεθεί τον άλλο μήνα στο Λονδίνο και αν τα καταφέρω θα μεταφέρει τα ψάρια. Θα προσπαθήσω να συνενοηθώ με το συναδελφο ο οποίος μένει στο Λίβερπουλ. Όπως καταλαβαίνεται τα ψαρια πρέπει να κάνουν ταξίδι Λίβερπουλ-Αθήνα μέσω Λονδίνου. Δεδομένου ότι μιλάμε για μωρά θα ήθελα τη γνώμη των πιο έμπειρων σε θέμα συσκευασίας και την αποψη τους για το παρακάτω εγχείρημα.
Σκέφτομαι λοιπόν να στείλει ο συνάδελφος απο το Λίβερπουλ τα ψάρια στο Λονδίνο και να τα παραλάβει ο φίλος μου την ίδια μέρα που θα φύγει για Αθήνα. Στην Αθήνα μπορεί να αφήσει μια συσκευασία με ψάρια σε κάποιον που θα ήθελε να κρατήσει κάποια κ να δώσει σε όποιον άλλο ενδιαφέρεται εκει κοντα. Αλλη μια συσκευασία μεταφέρεται από Αθήνα στη Λάρισα με το φίλο μου όπου τα παραλαμβάνω εγω και δίνω σε όποιον ενδιαφέρεται εδώ κοντα. Η ποσότητα των ψαριών θα καθοριστεί απο τη ζήτηση, αλλά αυτο σε δεύτερη φάση. Το θέμα είναι να φτάσουν τα ψάρια Αθήνα κ Λάρισα όπου μπορούν να φιλοξενηθούν σε ενυδρεία. Οικονομικά τώρα υπολογίζω πως το μεγάλο έξοδο θα είναι η μεταφορά από Λίβερπουλ-Λονδίνο(καθώς Λονδίνο Αθήνα θ συνοεύονται όπως οι βαλίτσες).Καλό θα ήταν να δώσουμε κ κάτι στον συνάδελφο (λεω εγω). Αν λοιπόν το παραπάνω εγχείρημα η κάτι παρόμοιο είναι εφικτό το επόμενο βήμα είναι να δούμε τί ποσότητα ψαριών υπάρχει διαθέσιμη. Ακούω ενδοιασμούς και άλλες ιδέες Μιλάμε για μωρά Pelvicachromis taeniatus Bipindi |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Σωστή εισαγωγή ψαριών στο ενυδρείο | ΜΑΝΩΛΗΣ | Αρχάριοι γλυκού νερού | 16 | 02-06-08 17:01 |
Θάνατος ψαριών από ανοησία μου! | lucy | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 12-11-07 09:19 |
Θάνατος ψαριών μετά από αλλαγή νερού -SOS | Αλεξ | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 01-04-04 10:16 |