|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
[quote=georgetax;288750]μοιάζει λίγο με το δικό μου
![]() ![]() ![]() Όντως αυτό είναι . Είναι πολύ ωραίο μπράβο ![]() ![]() ![]() Με την πρώτη ευκαιρία θα το αλλάξω μιας και θέλω να βάλω περισσότερο στρογγυλεμένες πέτρες. Ο αρσενικός και το ένα θυληκό είναι μέσα πάνω από 1,5 χρόνο. Το άλλο θηλυκό με το σημάδι κοντά στην ουρά είναι νέο απόκτημα - περίπου 1 μήνα. Τα άλλα δύο είναι από δικές μου γέννες (και είναι ο μπαμπάς τους ) όπου μετά από μια παραμονή 8 περίπου μηνών σε μικρό ενυδρείο μπήκαν και αυτά στο 120άρι. Αυτά είναι και τα μικρότερα περίπου 4-5cm To διάστημα των 8 περίπου μηνών που τα μικρά ήταν χωριστά σε άλλο ενυδρείο, ήταν μαζί και η μαμά τους. Το διάστημα αυτό ο αρσενικός ήταν ΜΟΝΟΣ του (από το είδος του) στο 120άρι. Λέτε να φταίει για την σημερινή επιθετικότητα του η "μοναξιά" που είχε το διάστημα αυτό? Τhank you ![]()
|
||||
|
||||
![]()
[quote=manousos;288754]
Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Η προσφορά μου ισχύει πάντως
![]() -------------------------------------------------------------------- Γιώργο καλησπέρα είσαι καλά? ![]() Τα φυτά δεν έλιωσαν αλλά τα φάγανε . Κάθε μέρα έβλεπα και από ένα κομμάτι κομμένο να επιπλέει μέχρι που από τη μεγάλη Vallisneria -αν θυμάσαι- απέμεινε περίπου το 1/10. Όσο για τις πέτρες σΆευχαριστώ για την καλή διάθεση να τρέχεις μεσα στα ποταμια. Θύμισέ μου υπάρχει περίπτωση να βρούμε ανοιχτόχρωμες γκρι και μπεζ;
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μακετα για 3d Background.για Malawi Tank | iki28 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 6 | 18-01-08 09:03 |
Εξοπλισμός ενυδρίου 120L απο water inn | crazyio | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 04-04-06 14:07 |
Παρουσίαση κοινωνικού ενυδρείου 120L | mikenuke | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 17 | 02-03-06 12:04 |
DIY All Glass Tank 875 Λίτρα - Sump Tank | silveraro | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 13-07-05 10:39 |