|
|
||||
|
||||
![]()
Παιζοντας με την τιμη του επιθυμητου ph ανοιγοκλεινει?
|
|
|||
|
|||
![]()
-Θα το δοκιμασω σιγουρα μετα αφου κανω το "πειραμα" που ειπα παραπανω...ηδη επιασε 6,85 ,εβαλα στην μπριζα του controler την ηλ/βανα.Το λαμπακι στο κοντρολερ ειναι αναμενο(επειδη ζηταω 6,80 συμβαινει αυτο?) και εχω διαχυση...το θεμα ειναι αν θα κλεισει και ποτε....
---------------------------------------------- 6,78 και το λαμπακι αναβει οπως και συνεχιζει η διαχυση... ...ουτε αναμεταδωση σε αγωνα να εκανα... ------------------------- -Λοιπον στο 6,77 εσβησε το λαμπακι αλλα συνεχιζει να στελνει CO2 τι συμβαινει? ------------------------- -το αφησα μεχρι 6,75 και συνεχιζε.... ![]() Sir εκανα αυτο που μου ειπες,το εβαλα -επιθυμητη 7,70-και συνεχιζει να δινει.... ![]()
«Το δις εξαμαρτειν ουκ ανδρος σοφου» Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη maikl : 10-09-08 στις 10:49 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν μας βαζεις κανα σχεδιαγραμμα πως τον εχεις συνδεσει ηλεκτρικα? (γιατι πολυ περιεργα μας τα λες..)
|
|
|||
|
|||
![]()
-Δε πιστευω να εκανα λαθος στη συνδεσμολογια....
Ο ph controler εχει μια πριζα( στην οποια συνδεσα την ηλ/βανα) απο αυτη τη πριζα φευγουν δυο καλωδια:ενα που καταληγει σε φις , το οποιο το βαζω στο πολυμπριζο μου, και αλλο ενα που παει στον controler... -Δε καταλαβαινω πως γινετε ενω μου δινει μετρηση στο ενυδρειο(6,5 ph) την ιδια να βρισκω με τα A.P.I ,(Αρα απο καλιμπραρισμα ειμαι οκ-ασχετα που επαναλαβα την διαδικασια 4 φορες για να εχω αποκλιση0,01 ![]() ------------------------- Λοιπον πηρα 3 διαφορετικα ηλεκτροδια για δοκιμη(alanboy-Γιωργο ευχαριστω,τα δυο δεν καλιμπραρονται) στο ενα εκ των οποιων αφου εγινε το καλιμπραρισμα εδωσα επιθυμητο ph6,80, ομως παλι τα ιδια. Δεν κλεινει η ηλεκτροβανα... -Γιωργο εχεις π.μ
«Το δις εξαμαρτειν ουκ ανδρος σοφου» Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη maikl : 10-09-08 στις 15:29 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
To ηλεκτροδιο δεν εχει καμμια σχεση με το ανοιγοκλεισιμο της βανας..
Επεσες σε κολλημενο ρελε? |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
-Δηλαδη?
|
||||
|
||||
![]()
Ενας ph-controller αποτελειται απο ενα ηλεκτρονικο -ph μετρο και ενα ηλεκτρονικο συγκριτη που ελεγχει ενα ρελε και αυτο στη συνεχεια διακοπτει - δινει ρευμα στην ηλεκτροβανα..
Οταν αλλαζεις θεση το διακοπτη hi-low ανοιγοκλεινει η βαλβιδα? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
R/O σε nano light reef: είναι απαραίτητο; | Jason | Λοιπός εξοπλισμός | 10 | 27-06-08 11:35 |
Ph controler, πρόβλημα! | flying_guardian | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 16 | 08-04-08 13:00 |
PH Controler ?? | Yiannis59 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 08-07-07 21:33 |
ph controler απαρετητο? | alan boy | Δίσκοι | 7 | 13-02-07 16:49 |
Εξοπλισμός γιά PH controler. | SpyrosK | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 15-06-06 09:20 |