|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Να που μαζευόμαστε σιγά σιγά. Για να δούμε τι θα βγεί?? Καλά πάμε πιστεύω.
|
|
||||
|
||||
![]()
Για δες και πόσο κοστίζει να βάλεις μια κούτα στον ειδικό χώρο αποθήκευσης του αεροπλάνου...
![]() ![]() ![]() Πολλοί χομπίστες που έχουν ταξειδέψει από Γερνανία πάντως τα έχουν βάλει στην βαλίτσα αποσκευών χωρίς πρόβλημα. Caverman. Παλιότερα μπορούσες να τα πάρεις σαν χειραποσκευή αλλά πλέον απαγορεύεται.... |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ειναι τρομερα δυσκολο αν μενεις στην Αθηνα...
Επικοινωνεις με το τμημα cargo της αεροπορικης και τους λες οτι θελεις να στειλεις ενα κουτι απο felizol με νερο και ζωντανα ψαρια ογκου ταδε και βαρους ταδε. Πρεπει καποιος να τα παει στο χωρο cargo του αεροδρομιου (που σημαινει χιλιομετρα και χρονο) και στη συνεχεια να ειδοποιησει καποιον εδώ να παει στο cargo terminal της αεροπορικης για να τα παραλαβει, περιπου καμμια ωρα μετα την αφιξη της πτησης το πολυ. Αλλιως, ταξιδακι, μικρες σακουλιτσες (κατα προτιμηση αυτες που αναπνεουν) και τα ψαρια στη βαλιτσα. Ισως συνολικα να κοστιζει το ιδιο. Δωρο βολτα στο Hide Park |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Τελοσπαντων θα δω τι γίνεται με την υπηρεσία cargo και αν βγαλω ακρη θα σας ενημερώσω. |
|
||||
|
||||
![]()
Αν το ψάξεις πολύ ίσως βρεις πολύ φτηνό εισιτήριο. Ξέρω κόσμο που ταξίδεψε με 30 Ευρώ (+ φόρους αεροδρομίου
![]() Αλλά μετά το αεροδρόμιο τι κάνεις? Sleepingbag, ψωμί και ελιές από το σπίτι και μια πινακίδα κρεμασμένη στο λαιμό «Ταϊκ μι το μαϊ φις please» ![]() ![]() ![]() Yπηρεσία cargo ![]()
Αν δεν βρέξεις σαλόνι... mbuna δεν πιάνεις!!! ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη netblues : 11-09-08 στις 10:28 |
|
||||
|
||||
![]()
Πας με την πρωινη πτηση, και γυρνας με τη βραδυνη.. Ειναι λιγο σκοτωμα αλλα γινεται.
Και το λονδινο δεν ειναι σαχαρα με βεδουινους... Το να βρεις που θες να πας ειναι μαλλον ευκολο. |
|
||||
|
||||
![]()
αμα κλεισεις με easyjet δε ευλογο χρονικο διατημα πριν πας με 100ε πηγαινε ελα
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αν τελικα κανονισεις τιποτα ειμαι κι εγω μεσα...
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αν μαζευτούμε αρκετοί θα μειωθεί και το όλο κόστος γενικότερα. Οπότε αν είναι να δούμε να φέρουμε κάτι που να αξίζει πραγματικά τον κόπο και τα λεφτά του. Σήμερα το απόγευμα θα πάω να ρίξω μια ματιά σε ένα μαγαζάκι...που μπορεί ίσως να φέρει κάτι καλό...αναμείνατε νέα
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Σωστή εισαγωγή ψαριών στο ενυδρείο | ΜΑΝΩΛΗΣ | Αρχάριοι γλυκού νερού | 16 | 02-06-08 17:01 |
Θάνατος ψαριών από ανοησία μου! | lucy | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 12-11-07 09:19 |
Θάνατος ψαριών μετά από αλλαγή νερού -SOS | Αλεξ | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 01-04-04 10:16 |