|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Το μικρο μου παντως εκανε 2 εβδομαδες να στρωσει μετα απο νεο ξεκινημα-χωρις χημικα- μονο με τα ψαρια μεσα. Μελος του aquatek μου ειπε με τα ψαρια που εχω ηδη να επιχειρησω στρωσιμο. |
|
||||
|
||||
![]()
Σου ειπαν και κανα αλλο με τον τοτο στο καταστημα?
Και σε δυο βδομαδες δεν στρωνει ενυδρειο χωρις μπολι. |
|
|||
|
|||
![]()
Οι εμποροι λογικο ειναι να λενε ανεκδοτα. Δεν περιμενα ομως και τα μελη σας να λενε ανεκδοτα στους αρχαριους και μαλιστα κακογουστα. Υποτιθεται οτι απευθυνομαι σε ατομα που θελουν να βοηθησουν λογω γνωσεων και προσωπικων εμπειριων.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
(π.χ. ΠΟΤΕ δε θεωρησα ως γελοια,αστεια,κακοβουλη, πονηρη-για διαπιστωση γνωσεων μου-, κ.λ.π. οποιαδηποτε ερωτηση μου απευθυνουν οι μαθητες μου. Ειμαι υποχρεωμενος να δωσω τη σωστη απαντηση, ισως και δευτερη και τριτη, μεχρι να καλυψω πληρως την καθε απορια) Με συγχωρειτε αν ακομη δε μπηκα στο "πνευμα" της παρεας σας, που απ'οτι βλεπω διαθετει μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ αποθηκη γνωσεων-εμπειριων. Θεωρηστε οτι το θεμα εληξε και ... παμε για τα βαθεια... |
|
|||
|
|||
![]()
Να μιλήσω και εγώ σαν αρχάριος καθότι το ενυδρείο μου λειτουργεί 7 μήνες !
Αφού έστησα το ενυδρείο με υπόστρωμα χαλίκι διακοσμητικά φυτά φίλτρο, αγόρασα από ένα pet shop κάποια χάπια-κάψουλες τις οποίες τις τοποθετείς στο φίλτρο για πιο γρήγορη ανάπτυξη βακτηρίων ( τώρα αν με δούλεψαν δεν ξέρω) και μετά με αρκετή υπομονή και θέληση και μετά από αρκετές μετρήσεις και μέρες έφτασα στο επιθυμητό αποτέλεσμα !! αυτό που πρόσεξα και μετά το στρώσιμο ήταν η αγορά λίγων ψαριών ώστε να μην ύπαρξη και ανεπιθύμητο αποτέλεσμα λόγο μη κάλου στρωσίματος (νιτρικά) !!! Μετά τους δυο μήνες άρχισα να εμπλουτίζω τον υδάτινο κόσμο μου και τώρα πιστεύω πως έχω φτάσει σε μια καλή ισορροπία στο νερό μου! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ευκολο φυτο-θαμνος? | Dimi | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 18 | 22-10-07 14:34 |