|
Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
όλα είναι τακτοποιημένα από κάτω....
Ξέχασα να σας πώ οτι έχει clima! εκτός των άλλων. Περιμένω από το κατάστημα να με ενημερώσουν για τιμές κλπ ------------------------- Έχει δικιά του υπερχείληση Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη accnt : 03-09-08 στις 21:27 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Ηλεκτρικά παράθυρα???Πλάκα κάνω
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αυτό το clima που λες τι είναι; Ένας φίλος πετσοπάς που έβαλε κάτι αντίστοιχο δεν του δούλεψε, από ότι μου είπε. Είναι αυτό που ψύχει-θερμαίνει ανάλογα με τη περίπτωση; Δώσε περισσότερες πληροφορίες και πάρε κι άλλες γνώμες.
|
|
||||
|
||||
![]()
Μάλλον αυτό πρεπει να του εχουν δηξει: http://www.vitrea.it/index.php
και η φώτο του visio 55 http://www.vitrea.it/img/prodotti/grande/17a.jpg |
|
|||
|
|||
![]()
Παιδιά η προσφορά που δέχτηκα για το ενυδρείο που αναφέρεται πιό πάνω είναι η εξής:
VITREA AQUARIUM VISION 55 BURGUNDY (140*56*60) 400 LIT.___1589,00¤ VITREA CABINET VISION 55 WENGE (140*56*60)__________________879,25¤ VITREA SUMP FILTER 56 (40*42*38H)____________________________237,50¤ VITREA REFILL(OSMOLATOR) 5640 ORIZZ 40*42*20H 55___________183,40¤ VITREA CLIMA UNIT__________________________________________1009 ,95¤ VITREA OVER FLOW * H.60_____________________________________146,85¤ έχει κανείς καμιά συμβουλή.....? |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν κατάλαβα....??! Τί εννοείς? ¶ν έχω καταλάβει καλά είσαι εκτός Αθηνών....
------------------------- Πρέπει να μου πείς σύντομα γιατί βιάζομαι να το στήσω το reefάκι μου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nikos1453 : 11-09-08 στις 21:50 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Αυτο που με χαλαει ειναι η εξωτερικη υπερχειληση και η αναπληρωση που ειναι λιγακι ακριβη (δες tunze osmolator).
πρεπει να μας πεις ομως και τι περιλαμβανει το sump για να το κρινουμε και αυτο... ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Η υπερχείληση είναι εσωτερική! Την είδα στο κατάστημά τους!
Δεν ξέρω τι περιλαμβάνει το sump... Τα γράφω όπως μου τα έστειλαν με email. Tί εννοείς θα τα πούμε απο κοντά? ------------------------- Οι υπόλοιπες τιμές είναι καλές? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nikos1453 : 11-09-08 στις 22:28 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Βασικό λάθος το να βιάζεσαι, ιδίως στα θαλασσινά!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
νεο Θαλασσινο ενυδρειο | epinephelus | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 21 | 25-10-07 14:14 |
αποριες για νεο θαλασσινο | kazanasb | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 3 | 21-03-06 16:32 |
Θαλασσινο ενυδρειο | ozrica | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 7 | 07-03-06 03:45 |
Θαλασσινο Ενυδρειο | EYAKI | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 2 | 29-12-05 08:46 |