|
|
||||
|
||||
![]()
γιατί τις θεωρής αβολες;
------------------------- Ειχα ψαξει ολη την Μυτιληνη (εκει μενω) για να βρω σιλικώνη και δεν εβρισκα και σημερα την βρικα σε ενα χρωματοπωλίο εξω απο την πολη. aqoua siliqone λεγετε Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Ηλίας : 30-08-08 στις 11:36 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
αναλογικά με το ύψος και το πλάτος του, είναι λίγο κοντό (σύμφωνα πάντα με τα "συνηθισμένα" μεγέθη).
Εξαρτάται όμως και απο τα ψάρια που ενδιαφέρεσαι, εξ'ου και η ερώτηση μου...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
καλησπερα κι απο εμενα!!! επιδη κι εμενα μου αρεσουν οι κατασκευες και σε καταλαβαινω συνεχησε αφοβα αλλα με αρκετο διαβασμα... η σιλικονη αυτη ειναι πολυ καλη!!! αυτη βαζω κι εγω... καλη συνεχεια και περιμενουμε φωτο σου...
|
||||
|
||||
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τζαμι με παχος 5mm | xrigeorgis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 29-07-08 19:30 |
παχος τζαμιων για 300lit | grigoris | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 6 | 11-01-08 01:10 |
Παχος τζαμιου? | MiziGr | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 24 | 16-06-07 10:06 |
ΕΝΥΔΡΕΙΟ 137x43x60 τι παχος τζαμιων? | PanagiotisKat | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 29 | 12-01-07 10:38 |
παχος γυαλιου???? | sharkman | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 10 | 17-04-03 23:13 |