|
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
τι θερμοκρασια εχεις στη γεννηστρα?
πες και πεχα, τιντιες κλπ
|
||||
|
||||
![]()
Η γεννήστρα Σπυράκο μου έχει 29 βαθμούς, όπως και το μεγάλο ενυδρείο.
Όσο για ρΗ είναι στο 6,7 κΗ στο 2 gH sto 4 Έχω βέβαια να μετρήσω λίγες μέρες πριν δω τα αυγά καθώς από εκείνη την μέρα δεν το έχω ακουμπήσει καθόλου το ενυδρείο για να αφήσω τους γονείς στην ησυχία τους...... Υ.Γ. Λιάκο, για άλλη μια φορά σε ευχαριστώ πολύ για τις φωτογραφίες που τράβηξες. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Για τσιμπα τη κανα δυο βαθμους και νομιζω εχεις πολλα λιτρα για γεννηστρα.
(200 δεν ειπες?)
|
||||
|
||||
![]()
Ναι, τα λίτρα της γεννήστρας μου είναι στα 200.
Πόσο να την πάω πια ρε συ Σπυράκο??? Στους 31?!?!?!?!?!?! Στο μεταξύ, θα αρχίσω να την κοπανάω την θηλυκιά.................... Τα πιτσιρίκια έχουν ξεκολλήσει πλέον από τον σωλήνα, έχουν αρχίσει να κολυμπάνε και εκείνη όπου τα βρει τα τσακίζει........ Τα ρουφάει με απίστευτη ταχύτητα..... μέσα σε πέντε λεπτάκια που την παρακολουθούσα, πρέπει να κατάπιε τουλάχιστον καμιά 20αριά μικρά.............. Την κοπανάς τώρα ή δεν την κοπανάς...... |
|
||||
|
||||
![]()
Ξέρει τι κανει θηλυκια σου..... Ξερεις τι προβληματα που εχουν οι σημερινες μαναδες....
Σου λεει που να μπλεκω τωρα...... ![]() ΥΓ. Αμα θες να σου δωσω μια δικια μου.....Μπουαχαχαχα..... |
|
||||
|
||||
![]()
Κράτα τις δικές σου, και άντε ανέβασε καμιά φωτό να χαζεύω τους δίσκους μου στο forum...............
![]() ¶σε που για να μου δώσεις από τις δικές σου, πρέπει να τις πιάσεις, και για να τις πιάσεις, πρέπει πρώτα να τις δεις............... ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Τάιζε λίγο παραπάνω τους γονείς τόση προσπάθεια κάνανε... Χωρίς να σε απογοητεύσω η επιβίωση των μικρών εξαρτάται σε μεγάλο ποσοστό από τους γονείς. good luck ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μωρέ εγώ τους ταϊζω, αλλά αυτή φαίνεται να προτιμάει τα μικρά της!!!!!
![]() Όσο για τονπατέρα, τι να κάνει ο έρημος??? Να την αρχίσει στις μάπες??? ![]() Αυτός δεν τα τρώει, η άλλη κάνει την ζημιά............. ![]() Τέλος πάντων, ίσως να χρειάζεται άλλη μία φορά. Πάντως είμαστε κάθε φορά και ένα βήμα πιο κοντά στην σωστή ολοκλήρωση της διαδικασίας........... ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Πάντως χωρίς πλάκα τάιζε λίγο παραπάνω. Τα λίτρα σου είναι πολλά και δεν φοβάσαι για αμμωνίες... Προσπάθησε να μη φοβούνται οι γονείς. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Την Γνώμη σας.... | Steve | Γλυκό νερό - Γενικά | 15 | 28-01-08 22:49 |
Τι ψάρια... πείτε μου την γνώμη σας!!! | Elanir | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 23-08-07 16:05 |
Σωστό ξεκίνημα για αρχάριο - παρακαλώ την γνώμη σας! | jstiva | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 25-09-06 09:01 |
Καθαρισμός. Την γνώμη σας .... ? | Μάγγος Θωμάς | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 21 | 10-02-06 21:49 |
Την γνώμη σας. | KAVOURNEN | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 15-09-04 23:20 |