|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπόν μετα απο ψάξιμο στο νετ και μετά από τις συμβουλες ενος φίλου μάλλον εχουμε να κάνουμε με columnaris. Από θεραπειά εχω διαβασει διαφορα αλλα δεν ξερω τι ειναι πιο αποτελεσματικο. Εχεις κανεις εμπειρια ?
|
|
||||
|
||||
![]()
δυσκολα τα πραγματα
![]() κολλαει πολυ ευκολα. προσεχε τα συνεργα του ενυδρειου να μην ερχονται σε επαφη με αλλα ενυδρεια δες και εδω http://www.cichlid-forum.com/article...is_disease.php
|
||||
|
||||
![]()
Mε ενα search που έκανα βρήκα οτι μου κανουν τα εξης φαρμακα
triple sulfa API (δεν εχει τα ιδια αποτελεσματα οπως παλια ομως διαβασα καπου....) Maracyn furan-2 Pimafix (oταν ειναι σε αρχικο σταδιο) KANAPLEX Καποιος να μου προτείνει ενα απο αυτα ? Μαλλον θα πάω για Pimafix και βλεπουμε.......Αν δεν δω αποτελεσμα θα παω στο furan-2..... |
|
||||
|
||||
![]()
Ηλία, μεγάλη περιπέτεια σε βρήκε τελικά
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Aσε Γιαννη μεγαλη περιπετεια πραγματικα.....
Εντωμεταξυ εκτός από την δυσκολια στον εντοπισμο της σωστης ασθενειας εχω και το προβλημα το οτι δεν υπαρχουν ολα τα φαρμακα εδω...... Τώρα προσπαθω να βρω φαρμακα αλλα δεν υπάρχει τιποτα..... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μπουκωμένο Maingano | lingistis | Malawi | 7 | 05-08-08 11:58 |
Melanochromis cyaneorhabdos " maingano " | odin79 | Malawi | 7 | 27-03-08 21:02 |
Melanochromis maingano ή demasoni?? | Giannis-malawi | Malawi | 2 | 02-05-07 13:24 |
θανατος Apistogramma | Apostolis | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 1 | 16-02-05 01:17 |
ΘΑΝΑΤΟΣ | newfish | Malawi | 0 | 23-12-02 17:33 |