|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
συγχαρητηρια φιλε
καταπληκτικο θεαμα εαν προλαβω να τελειωσω το στησιμο του ενυδρειου μου αρχες Σεπτεμβρη και εχεις ακομη τα μωρα θα μπορουσα να μεγαλωσω εγω μερικα απο τα μικρα σου (βεβαια ειναι ενα θεμα η μεταφορα τους Κερκυρα-Αθηνα) |
|
||||
|
||||
![]()
Την μαμά - άμεσα την χωρίζεις από τα μικρά. Το μητρικό ένστικτο στα mbuna κρατάει λίγο.
Τροφές: ίδιες με αυτές που δίνεις στα υπόλοιπα. Μιας και δυσκολεύονται ειδικά στην αρχή να την βρουν, στα δικά μου διαλύω την ποσότητα που θα τους δώσω σε νερό από το ενυδρείο και με μια σύριγκα τους τη δίνω σε μορφή ψεκασμού. Συχνό τάισμα από μικρές ποσότητες (τα μικρά δεν βρίσκουν εύκολα την τροφή) και μετρήσεις για ανέβασμα νιτρικών (λόγω υπολειμάτων τροφής). Δοκίμασε και αλλαγές ανά 2-3 μέρες. Τα μικρά πάντα βρίσκουν τρόπο να κερδίζουν την προσοχή μας και την αγάπη μας. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
egeorgiou σε ευχάριστο για το ενδιαφέρον,την μαμά λες δηλαδή σε κανένα τριήμερο να την βγάλω?πάντως έχει πάψει να τα βάζει στο στομα της!!!όσο για τροφή τα ταΐζω 3 φορες την μέρα με tetramin baby και βλεπω να την τρωνε με ορεξη...............
|
||||
|
||||
![]()
την μάνα να την βγάλεις τώρα .. όχι σε κάνα τριήμερο ..
|
||||
|
||||
![]()
+1000
Σβήσε φώτα στο ενυδρείο των mbuna και επιστροφή της μαμάς με προσαρμογή πίσω. Μέτρα ΝΗ3/ΝΟ2 συχνά. Τα μωρά δεν κατανώνουν τα πάντα από τις τροφές που δίνεις. Τα mbuna είναι φυτοφάγα. Προσπάθησε να ενσωματώσεις τέτοιες τροφες από την αρχή στη διατροφή τους. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γεννα | tsagod | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 07-04-08 13:41 |
γεννα guppys!!!!!!!!!!!! | ΜΑΡΙΑ | Ζωοτόκα | 11 | 17-03-08 23:05 |
γεννα | manolo | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 05-04-07 17:14 |
ΓΕΝΝΑ ΑΓΓΕΛΟΨΑΡΩΝ | xripas | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 13 | 17-03-07 21:34 |
Γεννα Lifalili | Tricky | Κιχλίδες ποταμών Αφρικής | 15 | 09-06-06 09:24 |