|
|
|||
|
|||
![]()
Επιλογές
1)Nανοκιχλίδες Tanganyka 2)Nανοκιχλίδες Νότιας Αμερικής 3)Ένα ζευγάρι kribensis 4)Dwarf puffers 5)Ένας μονομάχος μόνος του 6)Zοωτόκα (που τα απέκλισες) 7)Ένα κοπάδι 7-8 ατόμων από νέον τέτρα ή καρδινάλιους ή ροδόστομους ή πιγκουινάκια (που μπορεί να συνδιαστεί με μερικά είδη γατοψάρων) ![]() Είναι και άλλα αλλά δεν μου έρχονται τώρα |
|
||||
|
||||
![]()
α)Mπορείς να βαλεις αυτό... έχοντας βεβαια πρωτα εξασφαλίσει την απαραιτητη διακοσμηση (αμμος+κοχυλια)
β) ζευγάρι κριμπένσις εδω. εχονας πάλι εξασφαλισει οτι υπάρχουν αρκετες κρυψωνες για τη θηλυκια..... γ) νανοκιχλίδες Ν. Αμερικής δεν συνιστώ σε αρχάριο καθώς είναι αρκετα ευαίσθητες και δεν συγχωρουν λαθη απο τη μερια του χομπιστα. Θελουν επισης μαλακο νερο κατι που ειναι δυσκολο για εναν αρχαριο να πετυχει.... |
|
||||
|
||||
![]()
Τα Krib δεν μου ειπες οτι χρειαζεται περισσοτερη εμπειρια απο το χομπιστα λογω λιτρων;
|
|
||||
|
||||
![]()
αυτό το είπε ο φίλος klaz....οχι εγώ...
![]() Νομίζω ότι αν Παράθεση:
Σαφώς και το α) που σου εγραψα ειναι καλύτερο (νανοκιχλίδες αφρικης) όμως προυποθέτει ότι το aquascape του ενυδρειου σου πρέπει να προσαρμοστεί ανάλογα. Δες στην κατηγορία παρουσιάσεις ενυδρείων για να παρεις ιδεες..... |
|
||||
|
||||
![]()
ιδανικη αρχη για αρχαριο και για λιγα λιτρα ειναι τα γκαπακια......2-3 αρσενικα και 5-6 θηλυκα .....ΠΑνεμορφα ψαρακια σχετικα ευκολα και με υπεροχη αναπαραγωγη.....Σιγουρα θα σου κρατησουν αμειωτο το ενδιαφερον για αρκετο καιρο και θα σε βαλουν ομαλα στο χομπυ........Οσο πιο λιγα ψαρια βαλεις στην αρχη τοσο πιο ευκολα θα στησεις και θα στρωσεις το ενυδρειο , ξερω οτι ειναι δυσκολα να κρατηθεις (ολοι το παθαμε στην αρχη) αλλα να εισαι σιγουρος οτι η υπομονη θα σε ανταμειψει
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
βοήθεια... | KOKOBAS | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 31-05-08 20:18 |
Βοήθεια | vouros | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 26-03-07 16:07 |
Βοήθεια | vouros | Αρχάριοι γλυκού νερού | 19 | 26-02-07 22:44 |
βοήθεια | guppies_2 | Ζωοτόκα | 30 | 29-01-07 21:28 |
Βοήθεια !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | filippas | Malawi | 13 | 16-06-04 22:00 |