|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
η αληθεια ειναι οτι δεν με πισατε ουτε οτι γινετε ουτε οτι δεν γινετε.
αυτο που αναροτιεμαι τωρα ειναι αν υπαρχει περιπτωση να αποφυγουμε την γλιτσα που λετε οτι θα πιασει. ειναι αλλο πραγμα απο την αλγη?? για το μονο που ειμαι σιγουρος ειναι οτι αν μπορει να γινει θα γινει εσωτερικη για να μην εχουμε πολλα αυτοπροσκαλουμενα μανουνια. οσο για το αλλο δεν νομιζω να εχει κανεις ορεξη να προσβαλει καποιον που στην τελικη δεν τον ξερει κιολας!!!
|
|||
|
|||
![]()
για να εχεις ψαρια το νερο σου ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να εχει χλωριο
αυτο ειναι για εμενα το σημαντικοτερο προβλημα σου χωρις χλωριο η πισινα σου θα πρασινισει στα τοιχωματα της, αυτο ειναι αλγη και ειναι γλιστερο πραγμα οπως πιανουν τα πλοια στο κομματι που ειναι βυθισμενο μεσα στην θαλασσα ειτε την κανεις κλειστη ειτε ανοιχτη γλιτσα θα εχεις, βεβαια ανοιχτη εαν την βλεπει και ηλιος θα γινει πολυ πιο γρηγορα γενικοτερα σε 1 μηνα θα ειναι ενα θεαμα που δεν θα σου κανει ορεξη για κολυμπι, περα του οτι θα κουτουλας με τα κοι ![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
ωραια! αρχιζει να μπαινει σε μια σειρα το πραγμα. το μονο που εχω α αντι μετοπισω λοιπον ειναι η αλγη? στα ενυδρια εντιμετοπιζετε. αρα μπορει και στην πισινα.
Εαν παραβλεψουμε τους κολυμβιτες και την θεωρισουμε τεραστιο ενυδριο,μπορουμε να αντιμετοπισουμε την αλγη? η διαδικασια ειναι η ιδια με ενος ενυδριου ή αλαζει λογο μεγεθους??
|
|||
|
|||
![]()
δεν ειμαι ο φωτεινος παντογνωστης αλλα ετσι οπως το βλεπω γιατι να αλλαξει κατι; ενα ΠΟΛΥ μεγαλο ενυδρειο θα εχεις
στα κανονικα ενυδρεια που εχουμε οι υπολοιποι η αλγη μεχρι ενα σημειο ειναι οχι μονο αποδεκτη αλλα και απαραιτητη καθως δεν εχουμε βιτρινα αλλα (ας πουμε) μια απομιμηση της φυσης στην... γυαλα μου (240 λιτρα) οταν καθαριζω αλγη το κανω με μια πιστωτικη καρτα και ξυνω ΜΟΝΟ τα 3 γυαλια μπροστα και τα δυο πλαινα εσυ στην πισινα πρεπει να προσλαβεις εργατη με στολη δυτη να ξυνει ολη μερα ![]() νομιζω ειλικρινα οτι εαν το σκεφτεσαι σοβαρα θα πρεπει να το παγωσεις για αρκετο καιρο και να το ξανασκεφτεις, νομιζω οτι εαν εχεις πισινα για κολυμπι και μια λιμνη η ενυδρειο για τα ψαρια σου ειναι το καλυτερο |
|
|||
|
|||
![]()
Σε μεγαλες "φτιαχτες" λιμνες σε κηπους, με αρκετο βαθος για να κολυμπησεις, ξερω παρα πολλους που εχουν φυτα και ψαρια μεσα και κολυμπανε μια χαρα και οι ιδιοι.
|
|
||||
|
||||
![]()
ο Τολης σαν να επιασε το νοημα.
φιλε orck, αν ειχα πισινα θα ειχα και 15 ενυδρια και ενα τσουβαλι λεφτα! με τετοιες πιπεριες θα ασχολιομουνα?
|
||||
|
||||
![]()
τοτε για ποιο λογο το συζηταμε????? ακαδημαικα?????
|
|
||||
|
||||
![]()
και εγω δεν εχω πολυκαταλάβει την όλη συζητηση .....αλλα τεσπα.
Παράθεση:
δεν ειναι δα και τόσο ακριβή..... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
καινουργιο ενυδριο | aginor | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 8 | 21-04-08 10:14 |
νεο ενυδριο tropheus | Panis | Tanganyika | 6 | 16-12-07 13:07 |
νεο ενυδριο | monomaxos_lover | Ζωοτόκα | 14 | 23-08-07 10:20 |
ΘΟΛΟ ΕΝΥΔΡΙΟ | ΣΑΡΚΙΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ | Γλυκό νερό - Γενικά | 14 | 15-12-04 09:21 |
Νεο ενυδριο | Lary | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 26-11-04 01:35 |