|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
την ερυθρομικίνη την χρησιμοποιώ κάθε φορά που έχω bga (πάει καιρός τώρα) κι ούτε μια φορά δεν μου χάλασε τη βιολογία. βέβαια δεν τη πετάω και φεύγω αλλά παρακολουθώ τις συνθήκες κάθε μέρα για όλη τη διάρκεια της θεραπείας.
|
|
||||
|
||||
![]()
Θα συμφωνήσω για τις 4 μέχρι σήμερα φορές που την χρειάστηκα! Βέβαια μιλάω για ενυδρείο χαμηλής ιχθυοφόρτισης και ενδεχομένως να παίζει και αυτό το ρόλο του.
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ------------------------- Τελικα βρηκα πληροφοριες..Η ερυθρομυκινη δεν ειναι αντιβιωτικο ευρεως φασματος και στο φασμα της δεν περιλαμβανεται η βιολογια του φιλτρου. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Raven : 31-07-08 στις 00:55 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
http://article.discusnews.com/cat-02/do-and-dont.shtml
Ρίξτε μια ματιά σε αυτό από το DPH . Α κάτι άλλο προς τους νέους ( και εγώ από αυτούς είμαι ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μετα απο 2 μερες πληρης συσκοτησης εφυγαν τελειως τα κυανοβακτηρια. Επισης ξεκινησα ολη τη σειρα της seachem για καλυτερη λιπανση. Πιστευω να μην εμφανιστει παλι. Ευχαριστω ολους για τη βοηθεια σας και τις χρησιμες συμβουλες σας.
|
|
||||
|
||||
![]()
Απο κυκλοφορία πως είσαι? Ένας από τους λόγους εμφάνισης του κυανοβακτηριδίου είναι και η μικρή κυκλοφορία.
|
||||
|
||||
![]()
Εχω ενα eheim ecco 2236 και ενα eheim classic 2217.Πιστευω εχω αρκετα καλη κυκλοφορια.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΑΛΓΗ SOS | cobalt | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 02-07-08 00:55 |
προβλημα με αλγη | kanarini | Γλυκό νερό - Γενικά | 14 | 29-02-08 20:11 |
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΑΛΓΗ | pamisz | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 26-05-07 14:21 |
SOS!!προβλημα με πρασινη αλγη!!εξαπλωθηκε παντου!! | maria-paok | Γλυκό νερό - Γενικά | 13 | 30-08-05 15:46 |