|
|
||||
|
||||
![]()
Το υπέθεσα, φλάς στο ενυδρείο γενικότερα το αποφεύγουμε.
|
||||
|
||||
![]()
Το ξέρω αλλά ήθελα να δοκιμάσω μια φορά. Ήταν λάθος
|
|||
|
|||
![]()
για τα ψαρια τι να πω, απλα πανεμορφα. ενα απο τα πιο ιδιαιτερα ειδη ψαριων με εκπληκτικη συμπεριφορα. λιγοι ειναι αυτοι που τα δοκιμασαν κ δεν κολησαν...
τα χρωματα τους ισως δεν φαινονται τοσο εντονα λογω του στησιματος του ενυδρειου. για παραδειγμα σε μαυρο φοντο με σκουρο χαλικι κ λιγο φωτισμο διακρινουμε πιο σκουρο γκρι χρωμα , ενω σε λευκη αμμο κ περισσοτερο φως το χρωμα τους φαινεται πιο ανοιχτο ασημι, κ το κοκκινο στην κοιλια πιο εντονο. δεν ειναι απαραιτητα το στρες ο λογος. κ βεβαια ειμαι σιγουρος οτι βρισκονται σε καλα χερια ![]() Υ.Γ. ευχαριστω Μακη, πες κι αλλα καλα λογια για μενα. (θα τα βρουμε μετα με τα χρηματα.) |
|
||||
|
||||
![]()
Να τα βρούμε αλλά ξέχασες να στείλεις τα ευρώ από τα προηγούμενα καλά λόγια που έιχα πεί. Άρα αν δεν ξεχρεώσεις δεν ξανακούς καλά λόγια.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Συμβιωση γλυφτη με red belly. | ATHRAS | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 29-02-08 00:46 |
Red belly? | Στελιος | Άλλα ψάρια Ν. Αμερικής | 4 | 13-12-07 21:57 |
My red belly | eva | Άλλα ψάρια Ν. Αμερικής | 5 | 06-07-06 00:39 |