Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου

Επιστροφή   Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου > Ασία > Bettas

Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών.

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Next
Παλιά 30-07-08, 12:30
Το avatar του χρήστη gryzor
gryzor Ο χρήστης gryzor δεν είναι συνδεδεμένος
Junior Member

Περιοχή: Παγκράτι, Αθήνα
Προεπιλογή

Σχετικά με τον υαλοβάμβακα: το ξέρω ότι είναι γενικώς ανθυγιεινός, πχ σε εισπνοή, αλλά δεν ξέρω αν για το σκοπό του φίλτρου νερού θα ήταν τόσο επικίνδυνο - αλλά δεν θα το ριψοκινδυνεύσω Μπορεί κανείς να χρησιμοποιήσει κανονικό βαμβάκι;

Σ'ευχαριστώ (και πάλι) για τα links. Τα βρήκα κι εγώ στη σελίδα της APi. Στην Αυστραλία είναι αρκετά φτηνά, στην Ευρώπη τα χτυπάνε... πάντως χτύπησα ένα στα €35. Ελπίζω να προλάβω να το χρησιμοποιήσω...

Πιθανολογώ ότι στρεσαρίστηκε από τη ψηλή θερμοκρασία η οποία, όπως είπα σε κάποιο ποστ, είχε ξεφύγει (δεν ξέραμε καν ότι έχει τόσο μεγάλη σημασία). Ίσως αυτό σε συνδιασμό με φυτά-φορείς... Πλέον κρατάμε τη θερμοκρασία χαμηλά και το νερό είναι όσο καθαρό μπορούμε. Τον αλατίσαμε ελαφρώς (με τη δοσολογία της ΑΡi είναι μόνο μία κουταλιά στα 19L...).

Ο ψαρούλης φαίνεται όντως καλύτερα από πλευράς μολύνσεων, αλλά είναι πολύ καταπονημένος ο καημενούλης... Και χωρίς όρεξη. Υπάρχουν βιταμίνες που θα μπορούσαμε να ρίξουμε στο νερό για όσο δεν τρώει; Μήπως να ρίξουμε και λίγη ζαχαρούλα με το αλατάκι;
-------------------------
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από stav Εμφάνιση μηνυμάτων
Ο εβδομαδιαιως καθαρισμος βυθου στρεσαρει το ψαρι,δεν χρειαζεται τοσο
τακτικα.
Κάθε δύο εβδομάδες;

Σχετικά με το στρες: κατά πόσο είναι όντως τόσο ευαίσθητα τα ψαράκια; Θέλω να πω, όταν καθαρίζω το βυθό δεν τον βλέπω να ενοχλείται ιδιαίτερα - πολλές φορές έρχεται και κοιτάει από κοντά αντί να κρυφτεί...

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη gryzor : 30-07-08 στις 12:30 Αιτία: Automerged Doublepost
Απάντηση με παράθεση

Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Δικαιώματα - Επιλογές