|
Παραλία - Beach Bar Συζητήσεις, Aνακοινώσεις, Oικολογία - Περιβάλλον, Ταξίδια |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Κωστα το καλοκαιρι θα το φαω στα χαρτια με ατελειωτα σχεδια και σκεψεις.Επισης οσο απο το καλοκαιρι περισσεψει θα το φαω με την συζυγο σε διακοπες!
![]() ![]() Εχουν να πεσουν φωτο.....................ξερετε εσεις! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπον εχω σπασει το κεφαλι μου ,για εξωτερικο θαλαμο υπερχειλησης.
δεν θελω να τον κολλησω πανω στο ενυδρειο για να μην φενονται στην πλατη απο μεσα οι κολλησεις.Ουτε θελω να βαλω απο μεσα φοντο.Μαλλον θα φτιαξω ενα ξεχωριστι ανεξαστητο κουτι χωρις να το κολλησω στο main tank.Aν αυτο το κουτι γινει καπως ετσι θα κατεβαζει αρκετα λιτρα? http://www.toddah.com/Pix/nano/box2.JPG Η να βαλω δυο 50ρηδες durso εξωτρικα στο κουτι να κοιμαμαι ησυχος. Υ.Γ. Ε ρε προβληματα που εχω καλοκαιριατικα... |
|
||||
|
||||
![]()
Χθες το βραδυ ειχα αυπνιες γιατι σκεφτομουν το ιδιο πραγμα....
![]() Με εχει απασχολησει και εμενα για το επομενο και αυτο που εχω σκεφτει ειναι αυτο που δε θελεις να κανεις εσυ ... εξωτερικο θαλαμο κολλημενο στο κυριως ενυδρειο. Βεβαια ετσι οπως το εχω σκεφτει εγω θα μπει στη μικρη πλευρα του , σαν διαχωριστικο που θα ειναι οποτε ενα μαυρο ή σκουρο μπλε πλεξι θα μου καθονταν μια χαρα. Για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο καντο κολλημενο πανω στο κυριως με 2 50αρηδες και καθαρισες. Σκεψου το πισω τζαμι να ηταν αμμοβολη.......
|
||||
|
||||
![]()
H αμμοβολη βρεγμενη φαινεται κανονικα διαφανης ρε bill.Μια λυση που κατεβασα ειναι να κολληθει εσωτερικα,στο κυριως ενυδρειο, ενα μαυρο κομματι τζαμι οσο ολοκληρη η πλατη.Σε περιπτωση ομως που το βαρεθεις το παντρευεσαι...ασε που ανεβαινει και το κοστος μετα αρκετα.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ερευνα αγορας για τζαμια ? | PanagiotisKat | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 6 | 08-01-07 14:12 |
ερευνα αγορασ | faxkosit | Malawi | 1 | 04-09-04 22:58 |
ΕΡΕΥΝΑ ΑΓΟΡΑΣ-"ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ" | george | Greek Aquarist's Boards | 1 | 02-04-04 12:47 |