|
|
||||
|
||||
![]()
Aυτο με τις περτικαλι λεπτομερειες, ετσι? Για πες καμμια εντυπωση μεχρι τωρα... Γιατι προτιμησες το fx5 αντι για καποιο αντιστοιχο παντα eheim?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
γνωστο...... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ούτως ή άλλως είναι φθηνότερο απο τα eheim (και κατ'εμέ ίδιας ποιότητας), αν το πήρε και απο γνωστό, ακόμα καλύτερα.
|
|
||||
|
||||
![]()
ώ ναι, ήταν η σούπερ τιμή που με τράβηξε περισσότερο
![]() Καλά πάει μέχρι τώρα, έυκολο και καλό. Το μόνο που έχει είναι ότι δεν είναι αθόρυβο, αλλά μην φανταστείτε τίποτα ενοχλητικό και δυνατό. Ίσα ίσα που ακουγεται. Αυτό το λέω γιατί έχω ακούσει ότι το 2080 είναι αθόρυβο λέει... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Στην πράξη υπάρχουν κάποια που είναι αθόρυβα και κάποια που δεν είναι (και δεν μιλάω μόνο για διαφορετικά μοντέλα ή διαφορετικές εταιρίες) Εγώ έχω 2 Fluval 205, αγορασμένα την ίδια περίοδο και έχουν μέσα ακριβώς τα ίδια υλικά. Απο όταν τα πρωτο-έβαλα (με τον ίδιο ακριβώς τρόπο), το ένα είναι εντελώς αθόρυβο και το άλλο κάνει έναν μικρό θόρυβο. Το ίδιο και ένας φίλος ο οποίος έχει 2 eheim 2213 πάλι αγορασμένα την ίδια περίοδο με τα ίδια υλικά. Οπότε είναι τί θα σου τύχει. Βέβαια η λογική λέει ότι όσο πιο δυνατό είναι το φίλτρο τόσο πιο γρήγορα γυρίζει η "φτερωτή" οπότε έχει πιο πολλές πιθανότητες να κάνει θόρυβο....αλλά παίζουν ρόλο και άλλοι παράγοντες (θέση φτερωτής, κατασκευή κάδου κλπ).
|
|||
|
|||
![]()
ρε παιδια καντε ενα καλο!!
![]() θελω ενα φιλτρο που να εχει μεγαλο καδο και να κανει 1600-2000 λτ την ωρα.. πειτε κανενα plzz |
|
||||
|
||||
![]()
το fluval fx5 νομίζω σου κάνει, για που το θέλεις?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πατέντα μείωσης ροής του φίλτρου! | ΛΑΚΕΔΑΙΜΟΝΑΣ | Bettas | 5 | 26-04-08 04:26 |
Πατέντα για 2η λάμπα..???!!!! | Neoklis | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 23 | 01-04-07 22:50 |
Μεταφορά από 80 λίτρα σε 180 λίτρα | binational | Γλυκό νερό - Γενικά | 15 | 25-10-06 23:04 |
5 λίτρα για μονομάχο | Archon | Bettas | 19 | 30-05-06 22:27 |
sylvania luxline plus f36/840 | tkap | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 21-09-05 19:51 |