|
¶λλα ζώα Συζήτηση για άλλα κατοικίδια |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
και το ποιο τελεια εκπαιδευμενο ζωο, δε μπορεις ποτε να του εχεις εμπιστοσυνη απολυτη. γιατι πολυ απλα ειναι ζωο. μπορει να τρομαξει, μπορει να φοβηθει, μπορει να παρεξηγησει μια κινηση, ειδικα αν δεν ειναι σωστα κοινωνικοποιημενο. Συμφωνο ενα σκυλι πρεπει να ειναι ανοιχτο με ολους τους ανθρωπους, φιλικος, με παιδια, με τους παντες. να εχει εμπειρια απο αντιδρασεις ανθρωπων. οσες ποιο πολλες τοσο το καλυτερο. Ετσι θα μπορεσει να αναγνωρισει καποια στιγμη την "κακη" αντιδραση καποιου. Εχοντας εμπειρια. Γενικα ναι αλλα οταν μιλαμε για σκυλο - φυλακα μου φαινεται αδυνατον να ειναι με ολους καλα και να ειναι μονο με τους κακους δισπιστο Αυτος που περιγραφεις ειναι ενας τυπικος σκυλος που θα αντιδρασει με βαση το ενστικτο του . Ενας σκυλος που θα μπορω να εχω παντα μαζι μου χωρις ιδιαιτερα προβληματα , αλλα οχι ενας σκυλος φυλακας Ξεφυγαμε ομως απο το θεμα........ ![]() Υπαρχει ομως ενδιαφερον... ![]() [/quote] |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|