|
|
||||
|
||||
![]()
αγόρασε καμια φωτογραφική ψηφιακή μηχανή ---- "τσικουνι"
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Επιτελους ανανεωσα το φωτισμο μου και απο 4 τ8 περασα σε ενα φωτιστικο με 2 τ5 μπλε/2 ΜΗ 150w και 4 mounlight.Μεγαλη διαφωρα ως προς τα χρωματα και τιν αναπτιξη τον ζωντανων.
Μετρισης: Ph 8.3 Kh 9.6 Po4 - No3 - Ca 500mg/l. Ma 1260ppm Μερικες φωτο με τον καινουριο φωτισμο |
|
||||
|
||||
![]()
αγορασα φωτιστικο τωρα δεν εχω λεφτα
|
|
||||
|
||||
![]()
επιτελους αλεκο γιατι δεν ειχα δει τελειωμενο το εργο...ασε που τρομαξα και λιγο...χι χι!
αντε τωρα και ακομα πιο δυσκολα κοραλια... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Με γειααα!!!Άλεξ επειδή το φωτιστικό δεν ρυθμίζεται στο ύψος πρόσεξε (μείωσε) την φωτοπερίοδο ώστε να μην στρεσαριστούν τα ζωντανά σου
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Άιντεεεεεεεεεεεεε η Αλεξανδρούπολη αναβαθμίζεται και ανεβαίνει...ωραίο Αλέκο...αν και πιστεύω από κοντά είναι πολύ καλύτερο...θα έρθω να το δω από κοντά.
|
|
||||
|
||||
![]()
Kωστα αυτο προσεχω συνεχεια αλλα οπως βλεπω ολα πανε καλα.Ρυθμιζεται αν το βαλω κρεμαστο.Εχει ανταλακτικα μεσα για κρεμαστο
|
|
||||
|
||||
![]()
Το ξέρω οτι ρυθμίζεται όταν είναι κρεμαστό.Έτσι όπως το έχεις τώρα δεν ρυθμίζεται!Μην περιμένεις τα ζωντανά να σου μιλήσουν και να σου πούν οτι στρεσαρίστηκαν , αυτό μπορεί να το καταλάβεις όταν θα είναι αργά και θα τα έχεις ήδη κάψει.Μην ξεχνάς οτι έχεις πολύποδες μανιτάρια και μαλακά που δεν έχουν ανάγκη απο τόσο έντονο φωτισμό.Από 120w τώρα πήγες πάνω απο 350w!!!Μείωσε την φωτοπερίοδο και σιγά - σιγά ανέβασέ την στο επιθυμητό.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Να και το δικό μου.... | LEON13 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 8 | 01-08-07 22:37 |
Να και το δικό μου... | caverman | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 16 | 04-07-06 08:09 |
Να και το δικό μου... | george140 | Δίσκοι | 4 | 26-06-06 13:22 |
Το δικό μου mini! | x-nos | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 18 | 02-06-04 07:05 |
Το δικό μου ενυδρείο | yiobi | Γλυκό νερό - Γενικά | 11 | 10-02-04 18:32 |