Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από mafia
Ωραία μάλλον θα ακόλουθησω την συμβουλή σου με το ζευγάρι gurami και το κοπάδι rasbora. Και πες μου αν είναι αν μπορώ να βάλω έστω και άλλο ένα είδος και ποιο(κάποιο μικρό κοπαδακι ακόμαη κάποιο ζευγάρι). Όσο για τι διακόσμηση εννοείτε πως τα πιθάρια και τα καράβια θα φύγουν αλλά δεν ξέρω που να βρω μια ρίζα και μερικές πέτρες γιατί από τι διάβασα εδώ δεν κάνουν όλα για ενυδρεία. Τέλος εννοείτε επίσης πως θέλω να βάλω αρκετά φυτά τα οποία επίσης ψάχνω να είναι εύκολα χωρίς να χρειαστεί να πάρω πρόσθετο εξοπλισμό προς το παρόν.
Δυο ερωτήσεις ακόμα για σένα. Δες τις Φώτο το φίλτρο να το βάλω στο πλάι? Και όταν ξεκινήσω την αλλαγή να κρατήσω το νερό να μην χαλάσω το βιότοπο η να τα κάνω πάλι όλα από την αρχή ?
-------------------------
Φίλε μου είσαι ηράκλειο και εσύ ??? επιτέλους !!! δεν ξέρω αν είδες πιο πάνω τι ψάρια έχω και πρέπει να τα δώσω. Θα κρατήσω τελικά μόνο το Dwarf gourami (Colisa lalia)και θα κάνω αυτό που έγραψα παραπάνω. Όσο για τα φυτά με ενδιαφέρει αν είναι από αυτά που είπα δηλαδή τα λεγόμενα εύκολα φυτά να αρχίσω να μάθω έτσι και μετά βλέπουμε. Αν είναι να επικοινωνήσουμε να τα πούμε και από κοντά. Ευχαριστώ πολύ !!
|
Όπως μπορώ θα σε βοηθήσω και ναι αυτα που σου είπα είναι εύκολα φυτά. Αν και θα δεις οτι δεν θα αρκεστείς στα εύκολα αλλα θα αρχίσεις και εσύ CO2 και λιπάσματα
Όσο για τα ψάρια δεν ξέρω εάν μπορω να τα φιλοξενήσω μιας καιτα ενυδρεία μου είναι species tank τώρα ποια. Θα στα πω και απο κοντά αλλα η γνώμη μου είναι ότι το καλλίτερο που έχεις να κάνεις είναι να τα γυρίσεις, εάν τα δεχτεί βέβαια, πίσω απο εκεί που τα πήρες.