|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας Παρουσιάσεις ενυδρείων Ασίας, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ρε παιδιά να κάνω μια ερώτηση κομματακι κουτη... Οι μονομάχοι από που κάνουν ''κακάκια''??? Το λέω γιατί το φτερό της ουράς με αυτό της κοιλιάς είναι κολλημένα... Τόσο καιρό δεν τον έχω δει ποτέ να αφοδεύει και σήμερα βλέπω να κρέμεται κάτι από την κοιλιά του... Είναι όντως κακά? Και αν ναι το γεγονός ότι κρέμονται για αρκετή ώρα τώρα πρέπει να με ανησυχεί???
|
|
||||
|
||||
![]()
Παρατηρησέ το χωρίς να είναι απαραίτητα κακό αυτό που λες δεν είναι και συνηθισμένο.
|
||||
|
||||
![]()
Το έχει ακόμα αυτό το σκ@τουλ@κι και κρέμεται... Παίζει να 'ναι καμία ασθένεια???
|
|
||||
|
||||
![]()
Ένα μικρό update καθώς έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε που άνοιξα το θέμα. Ο μονομάχος μου δεν είναι ίδιος και το aquascaping φτιάχτηκε από την αρχή... Περιμένω σχόλια
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Φωτος
|
|
||||
|
||||
![]()
Και άλλες...
|
|
||||
|
||||
![]()
betta smaragdina ειναι??απο το waterinn ε?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
μονομαχοενυδρείο...βιοτοπικό; | chemical mac | Bettas | 48 | 27-06-08 17:56 |
Καινούριο μονομαχοενυδρείο | panagiotis265 | Bettas | 19 | 25-04-08 18:36 |
<<Μπόλιασμα>> στο καινούριο μου μονομαχοενυδρείο. | ΛΑΚΕΔΑΙΜΟΝΑΣ | Bettas | 3 | 18-02-08 10:46 |
Θαλασσινό ... Μονομαχοενυδρείο? | Kotsos | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 39 | 29-12-07 23:12 |
Ακόμα ένα μονομαχοενυδρείο! | melli | Bettas | 38 | 04-10-07 16:34 |