|
|
||||
|
||||
![]()
Οταν η πιεση του δικτυου ειναι χαμηλη οντως η booster κανει θαυματα.
Η αποδοση της μεμβρανης εχει μια συγκεκριμενη τιμη οπου αποδιδει τα μεγιστα. Απο καποιο σημειο και μετα αρχιζουν και περνανε αλατα, εξ ου και το αυξημενο tds. Οπως και ναχει , λυση της προκοπης για τα απονερα της ro δεν υπαρχει. Απο την αλλη δεν ειναι και ΤΟΟΣΟ πολυ νερό... |
|
|||
|
|||
![]()
Πάντως πριν καμμιά βδομάδα άλλαξα μεμβράνη (100άρα), με τα ίδια προφίλτρα και άνθρακα και δεν ξέρω πως και γιατί βγάζει 1:1 (χωρίς booster).
|
||||
|
||||
![]()
συμφωνω με τον sir.
ετσι και αλλιως τα ψαρια απο οτι θυμαμαι γεννοβολανε ολα... αν θυμαμαι καλα... γιατι να μπεις σε διαδικασιες χρονοβορες και να στρεσσαρεις τα ψαρια; |
|
||||
|
||||
![]()
H αντλια αυτη ειναι θαυματουργη......την χρησιμοποιω ενα μηνα και τα αποτελεσματα ειναι εκπληκτικα......Η σκληροτητα εξοδου απο 21 επεσε στα 7 ενω η αποδοση ειναι πλεον αυτη της μεμβρανης.....Φυσικα το δικτυο μας ειχε πολυ χαμηλη πιεση....(2 -3μπαρ)....Ειναι must για οποιον χρησιμοποιει ΑΟ για μεγαλες ποσοτητες και με χαμηλες πιεσεις δικτυου/.....
|
||||
|
||||
![]()
Pritani απάντησες για την αντλία αλλά δεν είπες την γνώμη σου για το πρώτο ποστ
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
εγω εδω και καιρο εχω βρει την υγεια μου κανοντας εβδομαδιαιες αλλαγες νερου με νερο ΑΟ και preis discus mineral......Το πεχα του νερου μου εχει πεσει και σταθεροποιηθει κοντα στο 5,5 (χωρις διοξειδιο)και η σκληροτητα ΚΗ στο 2......Δεν ξερω τι θα πει προβλημα......Τα ψαρια μου (εκτος απο ενα που μαλλον παραγερασε) δεν εχουν προβληματα και απο τους περιπου 100 δισκους που εχω τωρα δεν εχω χασει κανεναν......Νομιζω οτι τελικα το χαμηλο πεχα ειναι σημαντικο και βοηθαει πολυ τους δισκους.......
|
||||
|
||||
![]()
Πεστα χρυσοστομε. Τελικα μακροπροθεσμα ειναι η ευκολοτερη λυση, και τα αποτελεσματα την δικαιολογουν απολυτα.
Και γω κατεληξα σε Preis καθοτι ειναι μαλλον φτηνό και καλό. Προσθετω και λιγη σοδα για το KH και ειναι ολα Jet. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Συνθήκες κράτησης Δίσκων | mios | Δίσκοι | 23 | 06-08-07 08:50 |
Συνθήκες νερού | vouros | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 03-04-07 15:19 |
Ασθένεια ή κακές συνθήκες? | maxgr | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 19 | 09-06-06 16:08 |
Ιδανικές Συνθήκες Νερού Ζωοτόκων | cobaingr | Ζωοτόκα | 4 | 15-08-05 13:02 |
Συνθήκες νερού για δίσκους | xenofon | Δίσκοι | 4 | 17-05-05 08:24 |