|
|
|||
|
|||
![]()
την δοκιμη την εκανα και τα αποτελεσματα ηταν εντυπωσιακα ελαχιστος θορυβος με λιγοτερες φυσαλιδες μια ταπα στον σωληνα της εξαερωσης με ενα σωληνακι αερος να βγαινει και να μπαινει λιγο ποιο πανω απο την σταθμη ηρεμιας του ενυδρειου.
|
|
||||
|
||||
![]()
μια φωτογραφία θα βοηθούσε αρκετούς να καταλάβουν τι ακριβώς έκανες.
|
|
|||
|
|||
![]()
που ειναι η φωτογραφια οεο?
|
|
||||
|
||||
![]()
Παιδια εχω σκευτει κ εγω ενα σχεδιακι για υπερχειληση, σιγουρα καποιος θα ειχε την ιδεα πριν απο μενα αλλα θα ποσταρω σε ενα καινουριο θεμα. Δεν θα σας προβλιματησει ουτε στην κατασκευη του ουτε στην λειτουργεια του και δεν εχει κανενα φοβο πλυμηρας η αποτυχιας. Το ανεβαζω αμεσως!!
|
|
||||
|
||||
![]()
πρίν την κόλλα για το pvc οπωσδήποτε γυαλοχαρτάρισμα και πέρασμα με το κατάλληλο διαλυτικό
μην ακουσω ου απο τίποτα εμπειροτεχνίτες γιατί είμαι "παθών-μαθών" πάντα γυαλοχαρτάρισμα και διαλυτικό και όσο μεγαλώνει το πάχος και η διάμετρος τόσο περισσότερο διαλυτικό χρειάζεται-μέχρι να μαλακώσει το υλικό και μετά κόλλα. για σωστές κολλήσεις όσο για την σιλικόνη-έχω δεί πολυαιθυλένιο κολλημένο με κόλλα pvc να αντέχει 3-4 μέρες σε φυσική ροή-αλλά σιλικόνη να κολλάει pvc πρώτη φορά-μάλλον σε κάνει να νομίζεις ότι κόλλησε ενώ στην ουσία έχει απλά σφηνώσει |
|
||||
|
||||
![]()
Αυτο παλι είναι μια υπκειμενική άποψη.Όσες κολλήσεις και αν έκανα με pvc κόλλα δεν τις γυαλοχάρτωσα ΠΟΤΕ και έχουν γίνει ένα σώμα.Μόνο με πριόνι κόβεις πλέον τις ενώσεις.Πάντα μιλάω για απλή ροή νερού με βαρύτητα.
|
||||
|
||||
![]()
πού είναι το τόπικ με τις κολλήσεις pvc να επιμείνω για την αντικειμενικότητα της πρότασής μου-
![]() φυσική ροή εντάξει και το νερό είναι κρύο αλλά το σωστό είναι σωστό και με μαστίχα χίου μπορεί να κολλήσει αν είναι σφηνωμένες οι διάμετροι αλλά δεν το προτείνει κανένας... ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Υπερχειλιση του φτωχου!!!! | Pritanis | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 37 | 06-12-14 06:15 |
Υπερχειλιση... | Zorba_The_Freak | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 15 | 12-12-07 11:13 |
Υπερχειληση... | vasilakis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 06-11-07 08:57 |
Υπερχείληση | ANEMOS | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 14 | 26-07-06 13:46 |
Υπερχείλιση - προβλημα η οχι? | γαυρος | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 15 | 26-07-05 14:16 |