|
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Χρησιμοποίησε εναλλακτικά,αν βρεις στην Πάτρα , σκόνες για νεογνά .Της Microvit , High protein και spirullina.
|
||||
|
||||
![]()
εχει δικιο ο μιος.....Παιρνεις αυτες τις σκονες καθως και τροφη σε υγρη μορφη ....τα ανακατευεις καλα και με ενα φυσερο τη ρουφας και την πετας πανω στον γονεα που ταιζει .....ωστε να κολλησει πανω του ητροφη και να φανε τα μικρα.....Παντως πρεπει να βρεις τροπο να πετυχεις την αρτεμια γιατι ειναι με διαφορα οτι καλυτερο για αρχη.......
ΥΓ ωραιο ζευγαρι......αλλα τα μικρα θα σου βγουν μιξ γκριλ......
|
|||
|
|||
![]()
Σας ευχαριστω παιδια.Εχω ηδη ξεκινησει με αυτες τις τροφες του εμποριου αλλα δεν μου φαινεται να τις πολυτρωνε.Παραλληλα προσπαθω ακομα να εκκολαψω αρτεμια.Δυστυχως χθες και σημερα ειχαμε και την πρωτη διακοπη νερου.Δυσκολα φαινονται τα πραγματα
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Χαιρετω και παλι το φορουν.Καλο φθινοπωρο να εχετε ολοι σας!Τελικα ειχατε δικιο για το καλοκαιρι.Δυσκολη η αναπαραγωγη αυτη τη περιοδο.Τα προβληματα ηταν πολλα.Η ελλειψη νερου καθως και η απουσια μου για διακοπες ειχαν σαν αποτελεσμα "ατσαλες" αλλαγες νερου,ταισματος και καθαρισμου της γεννηστρας.Παρολα αυτα επιβιωσαν αρκετα μικρα.Απο τα 35 τωρα υπαρχουν 22.Δεν εχουν ομως αναπτυχθει ολα το ιδιο καλα.Αλλα εχουν μεινει μικρα ενω σε πολλα απο αυτα λειπει το ραχαιο πτεριγιο.Οπως και να εχει παντως η διαδικασια της αναπαραγωγης ειναι φανταστικη.Θα την δοκιμαζα παλι αλλα σιγουρα οχι το καλοκαιρι.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Να σου ζησουν τα δισκοπουλα σου!!!Ειναι κουκλια!!!Φτου φτου!!
|
|||
|
|||
![]()
Φίλε gogos, καταρχήν συγχαρητήρια για τη γέννα σου!
Με τα δισκάκια που λες ότι τους λείπει το ραχιαίο πτερύγιο, τι θα κάνεις; |
|
|||
|
|||
![]()
Σας ευχαριστω παιδια.Για τα δισκακια μαλλον προκειται για ανωμαλια κατα την αναπτυξη.Αυτα που εχασα ηταν σε ακομη χειροτερη κατασταση.Δεν ειχαν ουτε ραχαιο ουτε κοιλιακο πτερυγιο.Αυτα που εχουν μεινει θα τα αφησω να μεγαλωσουν κανονικα μηπως και αυτο αναπτυχθει στην πορεια.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Η προσπαθεια μου στα χερια σας | chris129 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 8 | 11-04-07 10:55 |
προσπαθεια για ενα αξιοπρεπες ενυδρειο | Isidoros | Reef | 34 | 15-12-06 17:40 |
Περι αναπαραγωγης... | hlias | Αναπαραγωγή | 8 | 24-08-05 23:18 |
ΕΩΤΗΣΗ ΠΕΡΙ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ | GIWRGOS | Αναπαραγωγή | 7 | 04-03-05 16:09 |