|
Γαρίδες του γένους Caridina Amano, Sulawesi, CRS, Tiger, Bee, Green, Red nose κλπ |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Για διάβασε εδώ : http://caridina.japonica.online.fr/English/Elevage.htm
|
||||
|
||||
![]()
Σε ευχαριστω. Ηταν οτι μου χρειαζοταν.
|
||||
|
||||
![]()
...δηλαδή??? Δεν ξέρω αν το διάβασες αλλά το βλέπω πολύ δύσκολο χωρίς να θέλω βέβαια να σε αποθαρύνω!
|
||||
|
||||
![]()
Αυτο καταλαβα και εγω. Οι γαριδες που εχω μεσα ειναι 4 με αυγα και οχι δυο, και αποτι λενε και στα 2 site που ανοιξα (το ενα σε παραπεμπει σε αλλο) ειναι καθαρα εμπειρικα, και ο καθενας εχει κανει αναπαραγωγη με διαφορετικες αλατοτητες κτλ.
Θελει και δευτερο η και τριτο ενυδρειο (το ενα να μεταφερεις τις εγκυους και το αλλο οταν με το καλο γεννησουν να μεταφερεις τα αυγα σε θαλασσινο) πραγμα λιγο δυσκολο ακομα για εμενα που εχω κοινωνικο και δεν προκειται να μεινει αυγο. Ειναι περιληπτικα αυτο που καταλαβα. Αν εχετε να προσθεσετε κατι πολυ ευχαριστως απο εμπειριες κτλ.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Θέματα σχετικά με αναπαραγωγή red cherry | Dimi | Γαρίδες του γένους Neocaridina | 222 | 11-01-15 19:41 |
Θέματα σχετικά με στήσιμο ΅΅γαριδάδικου΅΅ | Chris82 | Γαρίδες του γένους Neocaridina | 64 | 30-11-14 12:58 |
Θέματα σχετικά με C.R.S.: Προβλήματα / συνθήκες | el.stel | Γαρίδες του γένους Caridina | 61 | 17-03-13 02:12 |
Θέματα σχετικά με τη θερμοκρασία | Apollwnas | Γαρίδες του γένους Neocaridina | 78 | 19-01-13 18:54 |
Θέματα σχετικά με τροφές για γαρίδες | lucy | Γαρίδες του γένους Neocaridina | 72 | 26-10-12 08:01 |