|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παιδιά δυστυχώς ..απ ότι βλέπω στο site του πλαίσιο δεν υπάρχει..κρίμα άργησα να τη προμηθευτώ και το καλοκαίρι ξεκίνησε, με τη πρώτη εξόρμηση προ των πυλών!!! Αν ξέρει κανείς αν υπάρχει καπου αλλού ας ενημερώσει, ανδ και κοματάκι δύσκολο εφόσον ήταν Τurbo-x ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Όντως δεν την έχει στο site τους, αλλά χθες που πήγα εδώ στην Πάτρα την είχαν καθώς και στο νέο διαφημιστικό φυλλάδιο που έβγαλαν.
Ρώτησε καλύτερα σε ένα μαγαζί του πλαισίου μήπως την έχουν, δεν χάνεις τίποτα. |
|
||||
|
||||
![]()
Επαναφέρω το θέμα...
Ρε παιδιά, ξέρει κανείς καμιά μηχανή για 30 μέτρα βάθος; Δεν έχω ιδέα...υπάρχουν ή πρέπει να βάλω οπωσδήποτε και καμιά θήκη; |
|
||||
|
||||
![]()
Πας για θήκη....περαστικά.
Ααααα τώρα που το θυμήθηκα περαστικά και σε 'μένα. Η μηχανή μου πήρε νερό......στην στεριά. Πήγα να της αλλάξω μπαταρίες και είχαν πέσει νερά πάνω της και δεν την είχα σκουπίσει. Ανοίγω το καπάκι, κυλάνε τα νερά μέσα στον χώρο των μπαταριών και σαν ζώον ![]() Kαι μερικές από τις τελευταίες τις φωτογραφίες μπουχουχουυυυυ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
τη μουρμουρα και τον κεφαλο τα αναγνωρισα...τη "ζαργανα" στην 3η φωτο που την πετυχες??..τι απαιτησεις εχει??
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Γοργόνα είναι
![]() Θέλει στοργή και proderm. |
|
||||
|
||||
![]()
Βρήκα χθες 2 μηχανές, INTOVA (δε την ήξερα τη μάρκα αλλά την έχει ο εκπαιδευτής μου) στα 5mp 150¤ και στα 8mp γύρω στα 260¤, μια χαρά το βλέπω...με θήκη βέβαια μαζί, δε θυμάμαι νομίζω 43 μέτρα βάθος, κάπου τόσο...
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Υποβρύχιες Φωτογραφίες | antesco | Μεσογειακό | 38 | 23-06-08 16:54 |
Πιθανότατα θα με βρίσετε, αλλά θα το ρισκάρω! | xontros | Γλυκό νερό - Γενικά | 51 | 19-05-08 18:55 |
Πρόταση για Φωτογραφική! | gwgw | Φωτογραφία - Τεχνικά θέματα | 38 | 10-01-08 00:42 |
Υποβρύχιες Φωτος από το Photo.net | stat | Φωτογραφίες μελών | 0 | 27-07-07 08:51 |
Υποβρύχιες θήκες για τις φωτογραφικές σας μηχανές | stat | Φωτογραφία - Τεχνικά θέματα | 4 | 15-04-07 12:43 |