|
Μεσογειακό Ότι έχει σχέση με τη ζωή και τη διατήρηση Μεσογειακού ενυδρείου |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Μεσογειακό θα κάνεις?
|
||||
|
||||
![]()
Ναι μεσογειακό....
Σχετικά με τις πέτρες τι γίνετε?? Πειράζει αν είναι ασβεστολιθικές?? |
|
|||
|
|||
![]()
Πρέπει να τις βγάλεις από την θάλασσα. Οπότε δεν ρίχνεις τπτ πάνω τους για να διαπιστώσεις αν είναι ασβεστολιθικές.
Προσπάθησε να διαλέξεις όσο το δυνατό πορώδεις και με αρκετή ζωή πάνω τους.
|
||||
|
||||
![]()
Εγω εχω βρει βραχο απο την δικια μας 8αλασσα τοσο πορωδεις και με τοσο κοραλινη που δεν 8α πιστευεις στα ματια σου.Εχω βγαλει για εναν φιλο μου που φτιαχνει ενυδρειο τωρα
|
|
|||
|
|||
![]()
Bάλε μια φωτογραφία να τον δούμε κιόλας. ¶λλη ζωή εκτός από κοραλλίνη έχει?
Για Μεσογεικό ενυδρείο πρέπει να είναι πολύ καλός, αλλά δεν φτάνει μόνο η κοραλλίνη.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ειχε και αλλη ζωη πανω φυσικα |
|
||||
|
||||
![]()
Είναι καλύτερο να βρώ 2-3 μεγάλα κομμάτια βράχου ή να μαζέψω μικρά...
Αν βάλω μικρά πως θα τα στήσω ωστε να δημιουργηθεί βράχος με ύψος 45-50cm?? Να τα κολλήσω?? Απο πιά περιοχή και σε πόσο βάθος τα έβγαλες?? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Βαθος 4-5 μετρα το πολυ |
|
||||
|
||||
![]()
....
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Στήσιμο Θαλασσινού... | klaz | Reef | 29 | 19-05-08 16:41 |
Προσανατολισμός Αγοράς Θαλασσινού Ενυδρείου | marios | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 9 | 21-07-07 20:35 |
Mετρήσεις θαλασσινού νερού | accnt | Χημεία - Φυσική θαλασσινού νερού | 0 | 12-03-07 09:04 |
Μελέτη πρώτου θαλασσινού ενυδρείου 1200lt | cbr929 | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 20 | 10-12-06 08:59 |