|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Και ένα αρσενικό ξεχωρίσει με τα διαφορετικά χρώματα σε μια φωτό που είδα φευγαλέα. ![]() ![]() Lucy -> Τα μικρά πρέπει ήδη να τα χωρίσεις έχουν αρχίσει οι τσακωμοί και οι φαγωμένες ουρές!!!!!
|
||||
|
||||
![]()
Ωχ! το ξέρω είδα κι ένα να κάνει flare κι ένα άλλο με ένα άσπρο σημαδάκι λίγο εξογκομένο. Μοιάζει με τσίμπημα.
Τα μονομαχάκια είναι vail tail. Που να τα βρω τα άλλα στη Δράμα! Σας ευχαριστώ πολύ!
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Οπότε πρέπει να μάθω την μηχανή και βλέπουμε .... αλλά χρόνο πολύ δεν έχω, ούτε διάθεση και μέχρι να μάθω τα μονομαχάκια θα είναι σε ηλικία γάμου ![]() Σας ευχαριστώ πολύ!!!
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τι άλλα ψάρια μπορώ να βάλω ? | andreasp | Χρυσόψαρα | 8 | 28-04-06 16:51 |
μωρά guppys πως να τα σώσω; | bakogiannisd | Ζωοτόκα | 6 | 17-12-05 22:57 |
μονομαχάκια:οι πρώτες φωτογραφίες! | GIWRGOS | Αναπαραγωγή | 6 | 31-07-05 21:47 |
Πετυχημένη γέννα-τα μονομαχάκια μεγαλώνουν! | GIWRGOS | Αναπαραγωγή | 11 | 30-07-05 22:18 |
Μπορώ με τα ψάρια που έχω να βάλω φυτά στο ενυδρείο μου; | SaKreK | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 29-09-04 08:59 |