|
|
||||
|
||||
![]()
οκ σας ευχαριστω πολυ.........
σκεφτομαι για chiller ......το προβλημα μου ειναι οτι επειδη ειμαι σε μονοκατοικια εχω περισσοτερη ζεστη απο ενα διαμερισμα( οχι ρετιρε)........ μεχρι στιγμη το κλιματιστικο με σωζει αλλα ειναι αντι οικονομικο και αντι οικολογικο ------------------------- Παράθεση:
το ειδα 360 το μικροτερο .......μετα απο παραγγελια......δεν ειδα οπως τι καταναλωση εχει......
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mikele : 04-07-08 στις 08:43 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Και εγώ που πίστευα ότι οι μονοκατοικίες είναι πιο δροσερές από τα διαμερίσματα.....
|
||||
|
||||
![]()
Κατα την γνώμη μου στα λίτρα σου είναι πλεονασμός η απόκτηση ενός ψυκτικού της τάξης των 300-400 ευρώ (το λίγότερο) ενώ με 80 (μαζί με τον κοντρόλλερ) κάνεις μια χαρά την δουλειά σου
![]()
|
||||
|
||||
![]()
εννοείται!!!!!!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Και το chiller φιλε μου ακριβως σαν το κλιματιστικο δουλευει.Με συμπιεστη κυκλοφορητη κλπ κλπ.Παντα ενημερωτικα.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
πχ ενα chiller των 500 λιτρων με ενα κλιματιστικο των 12000 btu. Πιστευω οτι περισοτερο μοιαζει με ψυγειο παρα με κλιματιστικο. Ας μας πει καποιος.
|
||||
|
||||
![]()
Καλα , δεν συζηταμε οτι συμφερει το chiller σε σχεση με το κλιματιστικο ...απλα με το κλιματιστικο δροσιζονται και οι ανθρωποι που μοιραζονται το ιδιο δωματιο με το ενυδρειο
![]() Δεν θα σταθω στο οικολογικο κομματι γιατι θα παει μακρια η κουβεντα ... απο κει και περα , αν τα λεφτα (αγορας και καταναλωσης ρευματος) δεν ειναι προβλημα , το chiller ειναι η καλυτερη λυση οσο αφορα την ψυξη του ενυδρειου .Προυποθεση ειναι να υπαρχει η δυνατοτητα τοποθετησης του chiller σε εξωτερικο χωρο αλλιως δεν θα δουλεψει σωστα (το λεω αυτο γιατι πολλοι δεν το ξερουν οταν το αγοραζουν και μετα την ''πατανε'').
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Και να συμπληρώσω οτι αυτό δεν λαμβάνετε συνήθως υπ' όψιν όταν στήνουμε το ενυδρείο με αποτέλεσμα (ειδικά για μεγάλα ενυδρεία) να υπάρχει πρόβλημα και λύσεις ορισμένες φορές άκομψες.
|
||||
|
||||
![]()
μιλαμε για εξω απο το σπιτι η εξω απο το επιπλο?
δεν ειναι κομματακι δυσκολο να μπει εκτος σπιτιου?
|
||||
|
||||
![]()
Αν το βάλεις δίπλα απο το ενυδρείο (ακόμα χειρότερα μέσα στο έπιπλο του) υποβαθμιζεις την λειτουργία του γιατί όλος ο χώρος γύρο απο το ψυκτικό θερμαίνεται!Η τοποθετηση του σε απόσταση απαιτεί κάποια αντλία για να μπορεί το νερό να κυκλοφορήσει
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
DIY chiller... | Nik25 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 11 | 14-05-07 20:17 |
chiller??? | Θανάσης | Έλεγχος θερμοκρασίας | 4 | 29-10-06 13:03 |
Small Aquarium Chiller | laskarino | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 19-05-05 22:10 |
Ερώτηση για chiller | yiobi | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 19-06-04 00:41 |
Chiller | manosdr | Έλεγχος θερμοκρασίας | 3 | 14-06-04 13:37 |