|
|
||||
|
||||
![]()
Για ποιο λογο μπορεις να διευκρινισεις?
Εχει χλωριο το απιονισμενο? Παράθεση:
![]() Παράθεση:
Ειναι πολυ δυσκολο να βρεις τη χρυση τομη και αν τη βρεις την αλλη μερα μπορει να αλλαξει ο καιρος και να τη χασεις παλι ![]() Παράθεση:
Και με τον controller θα εχεις εξατμιση, αυτο που "προσφερει" ο controller ειναι η εξασφαλισμενη "χρυση τομη" που ελεγα πιο πανω. Ομως, οσο υπαρχει προσπαθεια για κατεβασμα θερμοκρασιας υπαρχει εξατμιση, ειτε με controller ειτε χωρις. Ενα που θα προσθεσω εγω σαν σημαντικο αναμεσα στην αυτοματη αναπληρωση και στον controller ειναι η Α/Ο (για να εχει νερο η αναπληρωση να βαζει ![]() Η σειρα προταιρεοτητας νομιζω ειναι ειναι ψυξη(ανεμιστηρια)>controller>Α/Ο>αυτοματη αναπληρωση. Τουλαχιστον εχω κανει τα 2 απο 4 βηματα. Προς το παρον το νερο απο ΑΟ το αντικαθιστω με απιονισμενο και τη αναπληρωση την κανω με τα χερακια μου ![]() Ε που θα παει θα τα αλλαξω κι αυτα, αν σκεφτεις οτι περσυ την εβγαλα με ανεμιστηρακι προσωπου συνδεδεμενο πατεντα με τροφοδοτικο και στερεωμενο προχειρα στο καπακι και ελεγχο θερμοκρασιας με το ματι ![]() Το κακο ειναι οτι θα τα ολα κανω διπλα (και για τα 2 ενυδρεια ![]() Οπως ελεγε και η Στανιση "οτι βγαλαμε στα ξενα, στο μ.... και στην ταβερνα" με παραφραση "οτι βγαλαμε στα ξενα, στο ενυδρειο και στην ταβερνα" (χοντρε σου ριχνω ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Κατ εμέ ... να καλύψεις πρώτα το θέμα με τον controller και μετά όλα τα άλλα ..
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Γι' αυτό και κατέληξα στην Α.Ο.
|
|||
|
|||
![]()
Δηλαδή απιονισμένο οποιαδήποτες μάρκας + αντιχλώριο και μετά το ρίχνουμε στο ενυδρείο?
|
|
||||
|
||||
![]()
ΤΟΝΙΖΩ ΑΥΤΟ ΚΑΝΩ (ή καλύτερα έκανα) εγώ, θεωρητικά δεν χρειάζετε, μπορείς βεβαια να πάρεις ένα τεστ για χλώριο κλπ και να μετρήσεις αν έχει και να είσαι σίγουρος/η.
|
|||
|
|||
![]()
Το καπάκι του ενυδρείου πρέπει να είναι κλειστό όταν λειτουργούν τα ανεμιστηράκια ή δεν παίζει ρόλο ? Εχω ανοικτο το ενα flap του Rio και εχω κρεμάσει τα ανεμηστηράκια και τα δύο βαράνε στην επιφάνεια του νερού. Κερδίζω τίποτα σε σχεση με το να είχα κόψει και να προσαρμόσει τα ανεμηστηράκια στο καπάκι?
|
|
||||
|
||||
![]()
Έχεις μεγαλύτερη εξάτμιση και ποιο γρήγορη (ελάχιστα) ψύξη.
Καλύτερα το ένα να βαράει στην επιφάνεια και το άλλο να τραβάει.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Aνεμιστηρακια | kalagio | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 18 | 12-07-08 15:29 |
Ανεμιστηρακια | BECRIS | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 15 | 03-06-08 17:01 |
ανεμιστηρακια...... | gohn1990 | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 21-05-08 13:07 |
ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΚΙΑ | ΑΝΤΩΝΗΣ1980 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 15 | 28-03-08 16:45 |
Καταλληλα ανεμιστηρακια | ggeos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 31-05-06 09:21 |