|
Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού Ασθένειες ,θεραπείες ,παράσιτα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Εφοσον το ενυδρειο ειναι αδειο και nano reef (=μικρη ποσοτητα βραχου) , η καταπολεμηση της bubble ειναι σχετικα ευκολη .
1)Ετοιμαζεις νερο αλλαγης 40-50% 2)Βγαζεις το παλιο νερο που θα αλλαξεις και το μοιραζεις σε δυο δοχεια 3)Βγαζεις το βραχο ενα-ενα κομματι και τον βαζεις στο πρωτο δοχειο οπου τον τριβεις καλα με οδοντοβουρτσα /κατσαβιδι κλπ μεχρι να εξαφανιστει η bubble algae (οση βλεπεις τεσπα) 4) καθε ενα καθαρο πλεον κομματι βραχου , το ''ξεβγαζεις'' καλα στο αλλο δοχειο με το παλιο νερο ωστε να φυγουν τα σπορια της αλγης. 5)ξαναβαζεις το βραχο μεσα στο ενυδρειο και συμπληρωνεις με το φρεσκο νερο της αλλαγης Αν τελικα δεις στην πορεια οτι η bubble επιμενει και ξαναβγει , αγοραζεις ενα emerald crab ή ενα nano foxface Lo που την τρωει σαν διαολος.
|
||||
|
||||
![]()
Φίλε Tricky θέλω να ρωτήσω και κάτι ακόμα!Αν κάνω ένεση αυτές τις ανεμόνες με λεμόνι ή ξύδι πρέπει να τις ψεκάσω από πάνω τους?Η να τις βάλω την ένεση ακριβώς στη μέση στο στόμιος τους και να τους δώσω το λεμόνι για τα καλά!?
|
|
|||
|
|||
![]()
Aυτό.
|
||||
|
||||
![]()
ΟΚ ευχαριστώ!Αν και στο ενυδρείο έχω βάλει ήδη 13 κιλά βράχο 10 κιλά ζωντανό αραγωνίτη και 2 clown και το ενυδρείο λειτουργεί μαζί με τα clown γύρω στον ένα μήνα!Για την ακρίβεια το ενυδρείο είναι το Lido120 της JUWEL και είναι 120 λίτρα!Θέλω να ρωτήσω τώρα!Το ενυδρείο έχει το φίλτρο της JUWEL που γυρνάει 600l/h και έχω και ένα κυκλοφορητή CORALLIA της HYDOR που είναι 1500l/h!Χρειάζεται μήπως και άλλο κυκλοφορητή?Τέλος στο φίλτρο μέσα έχω βάλει από κάτω προς τα πάνω siporax,άνθρακα,σφουγγάρι και υαλομβάμβακα!Αυτά είναι σωστά?Please βοηθήστε με είμαι καινούργιος!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη zagorakis : 01-07-08 στις 20:42 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ γρήγορα δεν έβαλες ψάρια? Anyway εσύ ξέρεις...
Αν δεν έχεις "νεκρά" σημεία, πολλά, ίσως και να είσαι καλά εγώ πάντως θα έβαζα ακόμη έναν στα 600-700 λίτρα ανα ώρα.
|
||||
|
||||
![]()
Νεκρά σημεία τι εννοείς?Και να πώ και κάτι ευχάριστο από το petshop μου πήρανε πίσω τους βράχους και μου επέστρεψαν πίσω τα χρήματα
![]() PHOTOS: ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν είναι και τόσο τέλειος.... Προσωπικά με τόση άλγη δεν θα τον έπερνα....
Επίσης χρειάζεσαι και άλλο. Πως θα κάνεις aquascaping με δυο κομμάτια?
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΣΟΣ! βοήθεια από έμπειρους | paraskevi_gr | Αρχάριοι γλυκού νερού | 31 | 19-11-07 00:29 |
Βοήθεια sos (αστακος) | AXEL | Αρχάριοι γλυκού νερού | 11 | 18-01-07 17:37 |
SOS-Βοήθεια με σκαλάρι!!!! | giannisg | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 17 | 13-06-06 10:55 |
Βοήθεια για διάγνωση ασθένειας σε χρυσό γκουράμι. SOS! | Liolios | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 31-12-05 10:52 |
Oodinium σε feef νυδρείο. SOS Βοήθεια!!! | manosdr | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 7 | 24-07-04 12:58 |