|
Περιβάλλον δεξαμενής (τεχνητής λίμνης) Η άγρια πανίδα που συγκεντρώνεται περιμετρικά της δεξαμενής μας. Ποιά η σωστή διαχείρηση, η μέριμνα και η υπευθυνότητα του ιδιοκτήτη? |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Χμμ.. ψάχνοντας κάτι αλλο, έπεσα επανω στην παρακατω φωτο στο ιντερνετ και με εκανε να αναθεωρησω καποιες αποψεις για τον επισκεπτη μου...
![]() http://www.pbase.com/bister/image/79488731 |
|
||||
|
||||
![]()
ναι, τρώνε ψάρια, νομίζω στο είπα κ πριν, γι'αυτό μένουν σε νερά, για ψάρια κ αμφίβια. Αν θέλεις να το απομακρύνεις απλά πιάστο κ πήγαινέ το κάπου κοντά που να έχει λίμνη, βάλτο, νερά.
|
|
||||
|
||||
![]()
Τα δικά μου χρυσόψαρα λιγόστεψαν αρκετά! Καιρός να κάνω κάτι με τον δικό μου επισκέπτη, γιατί καλά έφαγε, καλά άλλαξε δέρμα ... μην το παρακάνουμε κι όλας!
Του ετοιμάζω παγίδα και θα τον εξορίσω σε έναν ταμιευτήρα νερού.
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πως τον έπιασες;;;;;;;;;;;;;;;;; Ο δικός μου είναι πολύ πονηρός κι ακόμα παίζει κρυφτούλι μαζί μου! Πρέπει να αδειάσω την λίμνη .... έχω και γόνο ... δεν ξέρω τι θα κάνω!
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
![]()
Natrix natrix τελικά και μάλιστα του υποείδους persa. Είδες που δεν ήταν ροζ τελικά? Ελπίζω να το έπιασες με ασφαλή τρόπο (ασφαλή για το φίδι) γιατί βλέπω το σώμα του κάπως περίεργα...
Που το έχεις τώρα? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|