|
|
||||
|
||||
![]()
Μήπως ξέρει κάποιος το φυτό που είναι στη φωτογραφία ..που είναι σάν φτέρη ...πώς ονομάζεται και αν είναι δύσκολο να συντηρηθεί?
Ευχαριστώ |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() τοτε η μονη ενημερωση που ειχα για το τι πρεπει να κανουμε για τα φυτα ....ηταν "να τα αγοραζουμε" οποτε αντεξαν μερικους μονο μηνες........ειμαι πραγματικα πολυ περιεργος αν ξερει κανεις πως λεγεται το ειδος.... |
|
|||
|
|||
![]()
Bolbitis heudelotii
|
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλο ειναι να ξερουμε παντα τι βαζουμε στο νερο μας.
Ακομα και την λατινικη ονομασια του. Και μαλιστα πριν το παρουμε, για να μαθουμε οσα περισσοτερα μπορουμε γι'αυτο, ψαχνωντας πληροφοριες στο δυκτιο. Αν δεν ξερουμε το ονομα του, πως θα ψαξουμε? ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αυτό που έχω καταλάβει έχοντας ένα μηνα στο GAB και ψάχνωντας γενικώς είναι οτι η καλή προετοιμασία φέρνει καλά αποτελέσματα. (Αυτό που δεν έκανα εγώ δηλαδή...αντικέιμενα που δε θα έπρεπε να υπάρχουν στο ενυδρείο (μπουκάλι)..
![]() ![]() ...και μερικές ακόμα νέες φωτογραφίες ![]() Γιώργος |
|
|||
|
|||
![]()
Η γνωμη μας πολυτιμη, αλλά δε βλεπεις κι εσυ ποσο πιο ωραιο ειναι?
(η σολο πετρα με χαλαει λιγο, αν θες τη γνωμη μου). |
|
||||
|
||||
![]()
Τεράστια βήματα προόδο φιλαράκι............
![]() ![]() ![]() Τώρα αν αντί για την πέτρα είχε καμιά ρίζα ακόμη, θα μου άρεσε ακόμη καλύτερα. ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Δεύτερο φίλτρο σε στρωμένο ενυδρείο. | skourkou | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 03-08-07 08:11 |
Το Ενυδρείο μου | leader | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 18 | 15-04-07 22:06 |
Το ενυδρείο μου | Liolios | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 11 | 02-03-06 23:14 |
Το ενυδρείο μου | tropheus | Malawi | 8 | 13-10-04 18:14 |