|
Φωτογραφίες μελών Για συζήτηση όσον αφορά το φωτογραφικό τους μέρος |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Mανο ναι παραεχω φως ,αυτο ειναι σιγουρο.Ειναι ομως για τα αχορταγα φυτα μου.Το καλοκαιρι δουλευω με 320 watt λογω ζεστης και χειμωνα με 480 Watt.Ειναι ομως μονοδρομος πιστευω για ορισμενα φυτα μου.Επισης η αναπτυξη ειναι παρα πολυ ικανοποιητικη και εχω ξεχασει τι σημαινει αλγη. Καταναλωνω και πολυ CO2 ομως.Αυτα για τα φωτα.Βεβαια το θεμα ηταν οι φωτος μου αλλα δεν βαριεσαι... ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Μα για τις φωτό δεν έχω να πω κάτι! ¶λωστε δεν χρειάζεσε άλλα κοπλιμέντα!! ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Το ενυδρείο μάπα και οι φώτο χάλια
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Oπως μας εχεις συνηθισει εξαλλου ,με την καλη κουβεντα στο στομα βρε παιδι μου... ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
¶ψογες οι φώτο! Να το χαίρεσαι.
Με ποιά μηχανη τραβάς;
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
|
||||
|
||||
![]() Με Pentax K-100D |
|
||||
|
||||
![]()
καθε φορα αυτο το ενυδρειο γινεται ολλο και πιο ομορφο.
φοβερο υ.γ. νικ ευχαριστω για τα κλαδεματα...............
|
|