|
|
||||
|
||||
![]()
Νόμιζα πως έπρεπε να βάλω επειδή είναι σε εξωτερικό χωρο(αυλή).Αλλά τώρα το καλοκαίρι δεν θα το χρειαστω.Αγόρασα και 4 ανεμηστήρες οπου τους θα τους ενώσω με ενα ράφι πάνω απο το ενυδρείο και θα έχω σταθερή θερμοκρασία 20βαθμών για το καλοκαίρι.
------------------------- Τελικά θα μπουν 2 χρυσόψαρα κόμμον που γίνωνται και μεγαλύτερα και μπορεί να πετίχω αναπαραγωγή Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nickthegreek : 28-06-08 στις 09:56 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν θα είναι ίδια η αντίδραση (μεταβολή θερμοκρασίας) με το να ήταν λίμνη π.χ. το χώμα είναι καλύτερο στην θερμομόνωση από το γυαλί.
Ίσως πρέπει να βάλεις θερμοστάτη για το χειμώνα και να τον έχεις στην χαμηλότερη ρύθμιση, έχεις χρόνο γι' αυτό όμως ακόμη.
|
||||
|
||||
![]()
Eυχαριστώ.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ωραία θα είναι.
Αληθεια, τα ψάρια αυτά πόσο μεγαλα γινονται?
|
||||
|
||||
![]()
40 cm
|
|
||||
|
||||
![]()
ολε!
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Kαι οι διαστάσεις μου είναι 2,80*50*60.Οπότεμετά απο 3-4 χρόνια θα γινουν γίγαντες.
|
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Οσο μεγαλύτερα τόσο καλύτερα.Θα τα δω όμως σε φουλ ανάπτυξη ή δεν θα μεγαλώσουν πολύ.Και το σημαντυκότερο:αρκούν τα φίλτρα μου(2Χ2224) ή άλλο ένα 2217 θα ήταν καλύτερα;Ευχαριστώ!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Kαμιά φωτό υπάρχει να το χαζέψουμε ?
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλη ιδεα
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
To ενυδρείο λειτουργεί με ψάρι(1 χρυσόψαρο common)απο 19 ιουλίου.Το χρυσόψαρο είναι γύρω στα 9 εκ. τώρα.Φωτο δεν πρόλαβα να βγάλω.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
νερό.....για πότισμα | sorips85 | Γλυκό νερό - Γενικά | 26 | 31-07-12 10:57 |
Για θολώνει το νερό? | skourkou | Αρχάριοι γλυκού νερού | 41 | 24-07-07 23:12 |
θελω κρυο | ΠΟΠΟ | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 7 | 31-05-06 22:50 |
Γλύφτες για κρύο νερό | sakis1976 | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 7 | 31-01-06 19:21 |