|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Συγχαρητήρια για την προσπάθειά σου! Το ενυδρείο έχει προοπτικές για ακόμη πιο ψηλά (ειδικά αν μεγαλώσει το γκαζονάκι και γεμίσει το μπροστινό τμήμα!..)
Αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω, καθώς έχω και εγώ το ίδιο ενυδρείο, τι ακριβώς έκανες στο καπάκι και χώρεσε 3 λάμπες (μια φωτογραφία από εκείνο το μαρκούτσι θα ήταν ακόμη πιο διαφωτιστική ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια φίλε μου. εδώ μπορείς να δείς την πατέντα που έκανα για να χωρέσουν οι λάμπες http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=24981
ο τρόπος που έχω τοποθετήσει τα ανεμιστηράκια, αλλά και τα ίδια τα ανεμιστηράκια, κάνουν αρκετό θόρυβο, τον οποίο και έχω συνηθήσει. πρίν τα ανεμιστηράκια είχα 32 βαθμούς!!!! έχω βάλει ένα διακοπτάκι στον μετασχηματιστή και όποτε με κουράζει το κλείνω... ------------------------- Παράθεση:
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη dizio : 25-06-08 στις 17:19 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
βρε παιδιά....κανένα σχόλιο?
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Είναι πολύ ωραίο και θα γίνει καλύτερο με τον καιρό
Μην ξεχνάςότι είναι Σάββατο και δεν έχει πολύ κίνηση το φορουμ ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μάλλον δεν θα προλάβει,γιατί θα πάρει μετάθεση σε μεγαλύτερο
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Κάτσε άνοιξε κανά βιβλίο ρε άνθρωπε, που τελειώνει η εξεταστική και ακόμη δεν έχεις δώσει μάθημα. Όλη μέρα με το ενυδρείο σου ασχολείσαι!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παρουσίαση jewel 60lt κοινωνικό φυτεμένο | dizio | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 35 | 10-03-09 19:08 |
Νεοκλής Φυτεμένο-Κοινωνικό | Neoklis | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 63 | 09-05-08 20:00 |
200 λίτρα κοινωνικό-φυτεμένο!!!! | flying_guardian | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 19 | 23-04-08 08:57 |
erling (φυτεμένο κοινωνικό) | erling | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 20 | 13-02-08 23:49 |
akisk (κοινωνικό φυτεμένο 230lt) | akisk | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 9 | 24-04-07 19:58 |