|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
ακριβώς το αντίθετο θέλω να πω.
φαντάσου το ενυδρείο να μην ήταν από τζάμι και να φοβόμαστε μην σπάσει και να έπαιρνες τις πέτρες σε ένα κουβά και να τις έριχνες μέσα στο ενυδρείο με τη μια, στην αριστερή πλευρά. οι περισσότερες θα έμεναν εκεί και κάποιες θα κατρακυλούσαν προς τα δεξιά. |
|
||||
|
||||
![]()
τελικα εκανα και τριτο μικρο update ''αναγκαστικο''μιας και μπηκε καινουργια παρεα και επί την ευκαιρια εκανα και μια μικρη αλλαγη.καποιες λιγες πετρες απο το κεντρο μπηκαν δεξια απλα υψωσαν πολυ λιγο το σημειο μιας και οπως ειπα δεν γινετε παραπανω.
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μ'αυτο το μεγεθος αλλα και σχημα πετρας δεν μπορεις να κανεις και πολλα πραγματα, οπωσδηποτε πρεπει να χρησιμοποιησεις μεγαλυτερες πετρες σαν υποδομη και οχι τοσο στρογγυλεμενες γιατι δεν δενουν μεταξυ τους.
Ιδε "The Black Malawi" τωρα πλεον "X Black". Αργοτερα οταν θα μεγαλωσουν τα ψαρια σου θα χρειαστουν μεγαλυτερες φωλιες, αλλα και κατα την αναπαραγωγικη διαδικασια κανοντας τον γνωστο κυκλικο χορο, παρατηροντας τα δικα μου, παντα αυτα προτιμουν 2-3 μεγαλες "κοινοχρηστες" φωλιες που υπαρχουν.
|
||||
|
||||
![]()
σας ευχαριστω ολους σας για τις αποψεις και τις γνωμες σας.
οπως ανεφερα και πιο πανω δυστηχως οντως οι πετρες μου βγηκανε καπως μικρες απο λαθος υπολογισμο δικο μου.η να το θεσω διαφορετικα.αυτο το μεγεθος ειναι καλο αλλα ηθελε καμια 10αρια πιο μεγαλες για το κατω μερος του ενυδρειου.και οι μικρες μετα απο πανω. αυτη την στιγμη παντως θεμα χωρου-κρυψιματος δεν υπαρχει μιας και οπως ειπα υπαρχει ενα τουνελ απο κατω μιας και εχουν μπει ολες μελετημενες.τωρα βεβαια αν μεγαλωσουν και αλλο τα ψαρια εκει θα πρεπει να αλλαξω πραγματα. οσο για την αναπαραγωγη ειχα ειδη 1 γεννα μεσα στις πρωτες 3 εβδομαδες που ειχα τα ψαρια την οποια εχασα απο δικια μου χαζομαρα μιας και ειδη ειχε πεταξει τα μικρα η θυληκια.ας δουμε τωρα τι θα γινει αργοτερα.......
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
(Malawi) Ενυδρειο malawi 300lt | imichal | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 18 | 11-07-08 15:46 |
(Malawi) Ενυδρειο malawi 240lt | imichal | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 12 | 06-05-08 22:35 |
ΠΕΤΡΕΣ MALAWI | Μικρος | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 18 | 17-12-07 07:59 |
malawi-φωτισμος | ducatisti | Malawi | 5 | 17-11-07 19:52 |
The Black Malawi | GeFior | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 45 | 10-07-07 21:19 |