|
|
|||
|
|||
![]()
Δεν γινονται ολοι οι Πλεκοστομοι τερατα. Στα λιτρα σου μπορεις να εχεις απο αλγοφαγα καποιο μικρο ειδος Ancistrus η καποιο Peckoltia.
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Eγώ σου προτείνω να μεγαλώσεις το κοπάδι από τους καρδινάλιους για να δεις πιο έντονη ομαδική συμπεριφορά... Καλύτερα είναι να έχεις όσο πιο λίγα είδη σε ένα ενυδρείο. |
|
|||
|
|||
![]()
Οτόκυκλους ή Κόρυ μπορώ να βάλω?
|
|
||||
|
||||
![]()
Πόσο καιρό τρέχει το ενυδρείο?
|
||||
|
||||
![]()
τα cory απαιτουν θερμοκρασια 24-26 βαθμους,ph που κυμαινεται κοντα στο 7,ψιλοκοκκο χαλικι (καλυτερα αμμο),καθως και να συνυπαρχουν σε ομαδα των 5+...........αν εξασφαλιστουν τα παραπανω φυσικα και μπορεις να βαλεις........
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Μου πρότεινε και κάποιος φίλος τα SAE αλλα διάβασα οτι μεγαλώνουν πολύ (10 cm). Το ενυδρείο τρέχει απο τον δεκέμβριο περίπου. Τώρα δεν ξέρω τι πρέπει να βάλω...Cory ή Οττο ή SAE...θέλω να καθαρίζουν τα τζάμια του ενυδρείου απο τις άλγες...μήπως δεν πρόκειται να δώ σημαντική διαφορά στο καθάρισμα...και θα πρέπει να συνεχίζω να καθαρίζω τα τζάμια μόνος, όπως κάνω τόσο καιρο? οπότε να βάλω καρδινάλιους και γαριδούλες ακόμα
|
|
||||
|
||||
![]()
αναλογα τι θελεις.......τα SAE και οι οτοκυκλοι ειναι αλγοφαγα.......τα cory οχι......
|
||||
|
||||
![]()
Ξεκίνα με γαριδούλες Αμάνο, βάλε καμιά 12άδα και βλέπεις. Επίσης καλό είναι να αυξήσεις τους καρδινάλιους.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
O βυθος πρεπει να ειναι καλα στρωμενος, να τρεχει δλδ 3 μηνες τουλαχιστον
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Σύνθεση! | poliko_selas | Γλυκό νερό - Γενικά | 18 | 09-06-08 23:17 |
γκαπι-καρδινάλιοι-ροδόστομοι | puravlos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 07-07-07 00:27 |
Σύνθεση ψαριών | petran | Γλυκό νερό - Γενικά | 11 | 30-08-06 12:41 |
καρδινάλιοι sos | Nec | Γλυκό νερό - Γενικά | 15 | 04-11-05 09:31 |