|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Tαμπλετες sera για 10 μερες
![]() to μαραφετι της nutrafin για 2 μηνες ![]() diy 2x1.5lt για 2 μηνες ![]() 5kg μπουκαλα ![]() ![]() ![]() ![]() Με τα λεφτα που πεταξα θα ειχα σιγουρα και στο μικρο μπουκαλα με papillon ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλα με το να το φτιαξεις μονο σου το co2 δεν πετας λεφτα μονο την ζαχαρη που παιρνεις.Αντε να παρεις και κανα κιλο πινοντας την κοκακολα.Δηλαδη ενολιγης λες οτι δεν κανει δουλεια??
|
|
||||
|
||||
![]()
τα σκαμπανεβασματα στην παροχη επιρεαζουν και τα φυτα απο καποιο σημειο και μετα
αν εχεις ενα 100λιτρο με ευκολα φυτα και θες απλα λιγακι να τα σπρωξεις και δεν βαριεσαι να το φτιαχνεις καθε 10 μερες τοτε μια χαρα ειναι
|
||||
|
||||
![]()
Δες κι εδώ http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=25692. Επειδή κι εγώ πειραματίστηκα πολύ με το διοξείδιο θεωρώ πλέον τη μπουκάλα μονόδρομο.
|
|
||||
|
||||
![]()
παιδιά το κόλπο με τον πυροσβεστήρα το έχει πουθενά να το διαβάσω??? σε περιπτωση που πάω σε αυτή την λύση που γεμιζω την μπουκάλα με CO2?
|
|
||||
|
||||
![]()
σε πυροσβεστηκα την γεμιζεις κολπο δεν εχει πας σε μαγαζι με πυροσβεστικα και ζητας φυαλη για co2 του λες γιατι τη θες και του λες να σου αφαιρεσει το σωληνακι που εχει μεσα ωστε να μην ρουφαει υγρο απο τον πατο αλλα αεριο
εχει στην κατηγορια με τα μαγαζια νομιζω καποια πυροσβεστηκα που εχουν παει παιδια
|
||||
|
||||
![]()
ενδεικτικά μια 2κιλη μπουκάλα πόσο κάνει???
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Απορία για DIY CO2!!! | john_street_triple67 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 8 | 21-01-08 22:13 |
Φιαλη για DIY Co2...!! | DiscusBoy | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 9 | 28-09-07 14:30 |
Ερωτηση για diy co2 | gleboukas | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 12 | 24-08-06 09:12 |
κυκλοφορητής για DIY CO2 | gkagad | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 14-09-04 14:30 |
Ερώτηση για DIY CO2 | Hypostomus | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 19-03-03 23:43 |