|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
#1
|
||||
|
||||
![]()
Αν βαλεις παραπανω απο 1 diy co2 (πχ 2 - 3 ) σε μεγαλυτερο ενυδρειο για πιο λογω να μην σε καλυψει???Προσπαθω να πιασω το νοημα!!!
|
#2
|
||||
|
||||
![]()
μπορει να σε καλυψει αλλα θελει κουραγιο να τα αλλαζεις καθε τοσο και παρακολουθηση και παλι τη σταθεροτητα της φυαλης δεν την εχεις σε λιγο καιρο οπως και να χει θα πας σε φυαλη η οποια βασικα δεν ειναι και το ιδιαιτερο εξοδο αν την παρεις απο πυροσβεστικα και μανομετρα απεξω...
__________________
ΚωΣτΑς ![]() διαβαζω για την εξεταστικη...οχι για μενα για τη φουκαριαρα τη μανα μου ![]() ![]() |
#3
|
||||
|
||||
![]()
Κοιτα μπορω να κάνω υποθεσεις αλλά για να μην φάω καμια κατσαδα για ανακριβειες περιμενε να σου απαντησει κάποιος που ξερει πιο σιγουρα!
|
#4
|
||||
|
||||
![]()
διαβασε εδω τι λεει ο τολης στα εγγλεζικα
![]() http://www.tolibra.com/fish/60gl.htm [QUOTE]ι started CO2 with two Tetra Optimat Systems, but they soon proved to be insufficient. Then I used a DIY CO2 system: 3 x 2 liter bottles, changed every month, the 1st, the 10th and the 20th. 1/4 teaspoon yeast - 3 cups sugar in each bottle. The tube coming from the bottles went directly in the filter's intake. The yeast-sugar method is very good for small tanks. But I needed 3 bottles for a tank that big, and, eventual leaks from the many connections, and my less than regular service of the system, had as result the plants doing well for some time, then algae appeared, then plants would take over again, in brief, a system that was not consistent.[/QUOTE] εγω αρχισα με diy μετα δικιλη και τωρα σκευτομαι που θα χωρεσω την 5κιλη ![]() ![]()
__________________
ΚωΣτΑς ![]() διαβαζω για την εξεταστικη...οχι για μενα για τη φουκαριαρα τη μανα μου ![]() ![]() |
#5
|
||||
|
||||
![]()
Tαμπλετες sera για 10 μερες
![]() to μαραφετι της nutrafin για 2 μηνες ![]() diy 2x1.5lt για 2 μηνες ![]() 5kg μπουκαλα ![]() ![]() ![]() ![]() Με τα λεφτα που πεταξα θα ειχα σιγουρα και στο μικρο μπουκαλα με papillon ![]() |
#6
|
||||
|
||||
![]()
Καλα με το να το φτιαξεις μονο σου το co2 δεν πετας λεφτα μονο την ζαχαρη που παιρνεις.Αντε να παρεις και κανα κιλο πινοντας την κοκακολα.Δηλαδη ενολιγης λες οτι δεν κανει δουλεια??
|
#7
|
||||
|
||||
![]()
τα σκαμπανεβασματα στην παροχη επιρεαζουν και τα φυτα απο καποιο σημειο και μετα
αν εχεις ενα 100λιτρο με ευκολα φυτα και θες απλα λιγακι να τα σπρωξεις και δεν βαριεσαι να το φτιαχνεις καθε 10 μερες τοτε μια χαρα ειναι
__________________
ΚωΣτΑς ![]() διαβαζω για την εξεταστικη...οχι για μενα για τη φουκαριαρα τη μανα μου ![]() ![]() |
#8
|
||||
|
||||
![]()
Δες κι εδώ http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=25692. Επειδή κι εγώ πειραματίστηκα πολύ με το διοξείδιο θεωρώ πλέον τη μπουκάλα μονόδρομο.
|
#9
|
||||
|
||||
![]()
Ποτε προβλεπεται να τελιωσει το diy co2 στο 2λιτρο μπουκαλι της κοκακολας??Προς το παρον το εχω εδω και μια εβδομαδα και η σταθμη του δεν λεει να κατεβει,φυσαλιδες βλεπω στο νερο αλλα μου φαινεται περιεργο που δεν εξατμιζεται στο μπουκαλι μεσα (αφου κραταει περιπου 3 εβδομαδες)
|
#10
|
||||
|
||||
![]()
Δε νομιζω να κατεβαινει η σταθμη.Απλα η παραγωγη διοξειδιου σταματαει.Τουλάχιστον εγω αισθητη διαφορα δεν ειχα δει.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Απορία για DIY CO2!!! | john_street_triple67 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 8 | 21-01-08 22:13 |
Φιαλη για DIY Co2...!! | DiscusBoy | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 9 | 28-09-07 14:30 |
Ερωτηση για diy co2 | gleboukas | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 12 | 24-08-06 09:12 |
κυκλοφορητής για DIY CO2 | gkagad | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 14-09-04 14:30 |
Ερώτηση για DIY CO2 | Hypostomus | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 19-03-03 23:43 |