|
|
||||
|
||||
![]()
αλλοι κοντρολερ δεν διαθετουν μικροεπεξεργαστη ομως δεν ειναι τοσο ακριβεις τοσο ποιοτικοι και δεν κανουν και τοσα πραματα...αλλα θα μπορουσαν αυτο να το φτιαξουν βεβαια. πιστευω οτι το να κλεισει ο κοντρολερ δεν ειναι και τοσο δραματικο ζητημα. με την προυποθεση οτι θα κλεισει και η ηλεκτροβανα. το μονο που θα γινει ειναι να μειωθει η αναπτυξη των φυτων, που ετσι και αλλιως οι υψηλες θερμοκρασιες του καλοκαιριου το πετυχαινουν ασχετα απο την παροχη διοξειδιου.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αν ξυπνησω το πρωι και δω το ph 7.7 και 5 δισκους σε ....αναπαυση μια χαρα δραματικο θα ειναι...... |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν είναι και τόσο εύκολο να συμβεί αυτό! Ούτε θα συμβεί τόσο γρήγορα εκτός και υπάρχουν άλλοι παράγοντες!
|
||||
|
||||
![]()
γιατι δεν ειναι ευκολο? αν γινει διακοπη Παρασκευη βραδι και εγω λειπω για Π.Σ.Κ. μια χαρα 7.7 θα παει.....
|
|
||||
|
||||
![]()
οχι αν χρησιμοποιεις οσμοση...μου εχει συμβει. και εγω δισκους εχω.
οι πιο ψαγμενοι με δισκους δεν χρησιμοποιουν καν κοντρολερ και διοξειδιο....
|
||||
|
||||
![]()
Αυτό θέλει πολύ εμπειρία !! Δεν είναι για παιχνίδι!
|
||||
|
||||
![]()
Δεν αντιλέγω, ο Controller όντως είναι ακριβέστατος. Θεωρώ όμως βλακεία να "καίει" μπαταρία ακόμη κι όταν είναι στο ρεύμα. Αστε που δοκίμασα 4 διαφορετικές για να τον κρατήσει. Και κάθε φορά έπρεπε να κάνω το ίδιο τέστ γιατί το accu δεν είναι απαραίτητο να εμφανίζεται αμέσως όταν τον βγάλεις απο την πρίζα... θέλει χρόνο, να περιμένεις να δώσει σήμα να ανοίξει η ηλεκτροβάννα.
Για το ups είχα και γώ την ίδια ύποψία.Δώρο άδωρο αφού ο controller συδέεται μέσω του πολύμπριζου της ηλεκτροβάννας άρα θα λιώσει σε 10-15 λεπτά. Για το ph δοκίμασα με το νερό απο Α/Ο που φτιάχνω και ανεβαίνει μεχρι και 7.2-7.5 χωρίς co2 και είναι και φούλ απο τις τανίνες των ξύλων, με τιμές KH=2 ή και 3. Διατηρώντας ενα Ph=6.5 έχεις πρόβλημα. Έδω λοιπόν θα συμφωνήσω με τον Ηλία, άντε φύγε ΠΣΚ. ![]() Θα μπορούσαν να τον ρυθμίσουν να ανοίγει μετά την διακοπή ρεύματος, απλά πράγματα. Τότε δεν θα μίλαγε κανείς. Μάλλον το κάνανε για να αγοράσουμε τον IKS SMS!!! ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πρόβλημα με χελώνα | emmy | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 19 | 06-07-12 12:12 |
IKS PH CONTROLLER | imichal | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 13 | 23-06-08 14:51 |
iks diy σταθμηστής νερού και άλλα! | Βαγγέλης (Dearangelo) | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 1 | 22-11-07 16:08 |
Πρόβλημα με κρυπτοκορίνα | puravlos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 24-06-07 12:00 |
Προσαρμογη Moonlight απο pc σε IKS Aquaristik Computer | netblues | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 6 | 08-04-05 11:52 |