|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ελλάδας - Ευρώπης Παρουσιάσεις ενυδρείων Ελλάδας - Ευρώπης, συζητήσεις για διακόσμηση |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
μετα απο εναν υπνο και ξεκουραση απο τη δουλεια ειδα τα πραγματα πιο αντικειμενικα...τα πραγματα εχουν ως εξης...
καποτε υπηρχε ενας βιοτοπος..ενα οικοσυστημα στη μαιστρο... το στρερεψαν και τα νερα χαμηλωσαν επικινδυνα...το φουλαραν στα σκουπιδια και περασε δρομος απο μεσα.... τα οικοσυστημα χανεται... κι εγω που πηρα 20 ψαρακια -οχι για να τα σωσω..αλλα δε μπορω να μην αναφερω οτι θα πεθαιναν ετσι κι αλλιως- και με σκοπο να εεπιστραφουν...μου κατεβασαν τις συνθηκες της βερνης και μου ειπαν "δες ως τωρα τι κακο εχεις κανει!!!" ************************* ------------------------- ευχαριστω τινα..εχω γραψει ποιες θα ειναι οι επομενες κινησεις μου... ------------------------- Παράθεση:
σε ολα τα επισημα σαιτ (δελτα του εβρου..νεστου και αλλα) αναφερονται σαν κατοικοι τωννερων μας πλεον...κι εγω θελω να αναπαραστησω ενα ελληνικο ποταμι...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Tolis : 22-06-08 στις 01:51 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βιοτοπικο με δισκους | kanarini | Δίσκοι | 13 | 16-04-08 06:31 |
βιοτοπικο ενυδρειο | steady | Δίσκοι | 24 | 01-07-07 12:49 |
ΚΙΧΛΙΔΕΣ ΣΕ 50 ΛΙΤ. | georgetax | Malawi | 117 | 03-03-07 20:34 |
Κουνουποψαρο Ελληνικο. | ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ | Ζωοτόκα | 6 | 30-11-05 10:19 |
ΕΤΙΜΑΖΩ 10.000 λιτ. | batza | Malawi | 33 | 06-05-03 18:44 |