|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Να μαι και εγω εδω ! Φερνω τα τελευταια νεα απο το μετωπο της αλγης
![]() Νερο βρυσης : PH ~7.2 KH 8 GH 11-12 Νερο ενυδρειου: PH ~7 KH 9 GH 12-13 Υποψιν δεν εχω ανεμιστηρακια και το καπακι του ενυδρειου ειναι ανοιχτο μονο κατα το 1/4 και δεν εχουν περασει ουτε 4 μερες απο την τελευταια αλλαγη. Και παλι απο εκει δικαιολογειται η ελαφρια μεγαλυτερη σκληροτητα του νερου του ενυδρειου μου. Βαση του πινακα ευαγγελιου η ποσοτητα μου σε διοξειδιο ειναι καπου μεταξυ 20-30. Φυσιολογικα πλαισια δηλαδη, πως εξηγειται ομως το φαινομενο αυτο? Μηπως να αλλαζει τοσο πολυ κατα τη διαρκεια της νυχτας? Μιλαμε εχω μια φουσκαλα ανα 5 δευτερολεπτα! Το δευτερο μου θεμα ειναι η εμφανιση της αλγης. Εχω βγαλει πλεον απο ολα τα ειδη στο ενυδρειο εκτος απο κυανοβακτηρια (που θα μου πανε δεν θα τα πετυχω? ![]() Ειμαι ακομα με 24χ2 βατ γιατι με καθυστερησε ο ηλεκτρολογος. Μεχρι αυριο θα τις εχω βαλει ομως. Λιπασμα δεν εχω ριξει ακομα γιατι περιμενα να δω τα πρωτα σημαδια απο τα φυτα μου οτι ζητανε κατι, για να μην δωσω τροφη στις αλγες τωρα. Μολις μπουνε και οι εξτρα λαμπες παμε για την πρωτη δοση γενικου λιπασματος dennerle v30 (πιθανοτατα στο 50%). Πιστευω πως παμε σε καλο δρομο παντως, μικροδιορθωσεις θελουμε και παμε γερα ![]() Αυτα ![]() ------------------------- Οι αμανο γαριδες δεν μπηκανε γιατι πολυ απλα ηταν glass shrimp οταν πηγα να τις δω για να τις παρω...... ![]() Αρε pet shopades μουυυυυ!!!!! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη theofilos : 20-06-08 στις 18:07 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νεο ενυδρειο | ANEMOS | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 15 | 03-01-08 18:55 |
Το 120λ. ενυδρειο μου | AXEL | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 17 | 06-07-07 14:46 |
νεο ενυδρειο | petros | Bettas | 1 | 27-04-06 12:14 |
ΝΕΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ | tropheus | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 22 | 19-07-04 18:09 |