|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Πανεμορφο........
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ όμορφο Νίκο!!!
![]() ![]() ![]() Ελπίζω να το κρατήσεις και να μην αλλάξεις setup... ![]() ![]() ![]() Υ.Γ:Βγάλε λίγα φύλλα για να ελαφρύνεις λίγο τους εχινόδορους... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
παρα πολυ ομορφο το ενυδρειο σου...μπραβο...!!!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
σας ευχαριστω ολους σας.
Παράθεση:
απο την αλλη σκεφτομαι το τι τραβηξαμε για να περασουμε αυτες τις 2 λαμπες και το moonlight και το λυπαμαι. χωρια που εχω ειδη 2 ενυδρεια με κιχλιδες και θα μου κακοφανει χωρις φυτεμενο. ![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πραγματικά όμορφο το ενυδρείο σου...
Οτι και να πω είναι λίγο. Η εικόνα μιλάει άπό μόνη της. Και οι φωτογραφίες καταπληκτικές! Μέχρι τώρα ήμουν αρνητικός στο λευκό χαλικάκι. Όχι μόνο στρεσάρει τα ψάρια άλλα λερώνει και εύκολα. Ωστόσο σήμερα ίσως και να αλλάξω γνώμη. Αυτές οι σκούρες πετρούλες αφημένες στο χαλίκι και το χορταράκι είναι όλα τα λεφτά. Αλήθεια, τι πέτρες είναι; ![]() ![]() ![]()
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ ωραίο, συμφωνώ με τους προηγούμενους!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
οσο για τα σκουρες πετρες ειναι κομματακια απο πετρα λαβας.ο λογος που τα εβαλα ειναι οτι δεν εβρισκα το χαλικι που ηθελα(καφε σκουρο πολυ ψιλο)οποτε αυτος ηταν ενας τροπος για να γινει καπως λιγο πιο μουντο το τοπιο. αν και δεν εχω δει καποιο τραυματισμο στα cory δεν μπορω να πω οτι ειναι η καλυτερη επιλογη γιαυτα και δεν το συστηνω για καποιον που θα εχει cory ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νεο φυτεμενο | chris129 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 07-04-08 20:23 |
μικρο φυτεμενο | andreas213 | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 12 | 17-03-08 15:12 |
Kοινωνικο-φυτεμενο | pantzikis | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 6 | 08-04-07 16:07 |
φυτεμενο ενυδρειο; | Θεοδωρος | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 04-02-06 20:02 |
ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΠΕΡΙΟΥ ΣΤΑ 200ΛΙΤΡΑ | gordons | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 4 | 29-09-03 01:16 |