|
|
||||
|
||||
![]()
Βρε μάνο δεν το είπα όπως το κατάλαβες
![]() ![]() ![]() ενοούσα καμιά άλλη άποψη για το τι έχει. με το νερό το κατάλαβα και αύριο θα κάνω το τεστ. Thanks πάντως... Αύριο θα υπάρχουν νεότερα για της μετρήσεις ![]() Χτες τα ξημερώματα έκανα μια 30% δηλαδή να κάνω και άλλη μια το σάββατο 50% |
|
||||
|
||||
![]()
...και το pH σου είναι λίγο υψηλό για Oscar... μήπως ΛΙΓΗ τύρφη...???
|
||||
|
||||
![]()
Δεν αρπάζομαι μην ανησυχείς!
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Εμένα πάντως κάτι δεν μου κάθεται καλά με αυτές τις λευκές πέτρες που έχεις βάλει. Μου φαίνεται σα να είναι επεξεργασμένες με κάποιο υλικό. Αν είναι έτσι όπως το σκέφτομαι, υπάρχει περίπτωση δηλητηρίασης και εγκαυμάτων στα ευαίσθητα όργανα (μάτια, βράγχια, δέρμα, κλπ) των ψαριών.
Το οσκαρ είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση. Θα πρέπει να το βάλεις σε μια δεξαμενή μόνο του μπας και γίνει κάτι. |
|
||||
|
||||
![]()
Οι πέτρες είναι φυσικές και δεν έχουν υποστεί επεξεργασία είναι μαζεμένες από θάλασσα! Δεν μου έχουν προκαλέσει προβλήματα στο παρελθόν. Αυτο το Οσκαρ ήταν προβληματικό απ την αρχή πάντως. Το απόγευμα θα ξέρω της πραγματικές τιμές μου στο νερό. Για να δούμε
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πέτρες από θάλασσα άρα πιθανότατα και ασβεστολιθικές για ένα ψάρι που θέλει λίγο μαλακό νεράκι ???
|
||||
|
||||
![]()
Το ph είναι λάθος δηλαδή; Αυτό είναι σκληρό για την κατάσταση που είναι ή γενικότερα στα όσκαρ; ξερω ότι πρέπει να είναι 7.3 με 7.6 κάνο λάθος;
|
|
||||
|
||||
![]()
Η σκληρότητα έχει να κάνει με την GH όχι με το ΡΗ.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΓΙΑ OSCAR | angelos7577 | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 19 | 01-11-08 14:27 |
ποσότητα τροφής για oscar | ΚΚΩΣΤΑΣ | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 13-05-08 12:23 |
Νέο Ενυδρείο για Oscar | PHILIPAN | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 12 | 05-12-07 15:42 |
Σύνθεση ενυδρείου για Oscar | Xotikouli | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 5 | 11-12-06 00:29 |
Σκληρο νερό για Oscar | celica192tsport | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 12 | 15-02-06 22:17 |