|
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Μια χαρα ειναι.
Φυτα μη βαλεις αλλα, πολλα ειναι για δισκους. Ασε να δεις πως θα πανε αυτα και βλεπεις. Αν χρειαστει να εχεις τη θερμοκρασια ψηλα πανω απο 28 (που θα χρειαστει) τα φυτα θα πανε 'βολτα" ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αυτό που λέει ο Σπύρος θα σου έλεγα και εγώ............
400λίτρα ε????? Χμμμμμμμ............ μου ρίχνεις κατά 100 λίτρα.......... ![]() ![]() ![]() Εγώ στο δικό μου έχω μόνο το ξύλα και ανούμπιες........... ![]() Αλλά φαντάζομαι ότι εμείς θα τα πούμε από κοντά σύντομα.......... ![]() Υ.Γ. Ε ρε......... πρόσεχε.......... πρώτος θα διαλέξω εγώ δίσκους από την εισαγωγή που περιμένουμε............ ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
χεχεχε .......μεινε ησυχος........ειναι ΟΛΑ κανονισμένα.....
![]() ![]() ![]() ![]() Ο πετσοπάς οπως σου ειπε θα σε παρει τηλεφωνο 1 μερ...εεεε εβδομαδα μετα....... ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ΒΡΕ ΟΥΣΤ................
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Παιδια μη μαλωνετε
![]() αλλωστε και οι δυο περισσεματα απο μενα θα παρετε ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Τι διάολο.................
![]() Και ο Σπύρος από τα Χανιά θα πάρει δίσκους??????? ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραίοοοοοοο!!!! Μπράβο για ακόμα μια φορά Ηλία!!!!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
30 c kh=3 gh=5 οριακα αλλα αν ασχοληθεις γινεται ![]() παντως φυτα και δισκοι ειναι "περιεργος" συνδιασμος ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Και παντα ερχεται η στιγμη που θα χρειαστει να "δοκιμασεις" και τους 32,33,34...
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπόν ωρα να κανουμε ενα update......
Πριν απο περιπου 10 μέρες ήρθαν επιτελους οι 5 δισκοι μου! Το μεγεθος τους 8εκ. Απο μέτρησεις αυτη τη στιγμη εχω : ph 6.7 gh 6.0 kh 4.5 C= 29-30 Ενω λοιπον οι μετρησεις μου φαινονται οκ τo προβλημα που αντιμετωπιζω ειναι οτι δε τρωνε. Τους εχω παρει ολη τη σειρα τροφων της tropical για δισκους + σκουλικακια και δεν δινουν σημασια. Παρολο που τα χρωματα τους ειναι οκ (φωναξα "ειδικο" (leomn) για να μου το επιβεβαιωσει) η συμπεριφορά τους δειχνει οτι ειναι πολυ στρεσαρισμενοι...... Συνεχεια ειναι κρυμενοι..... Οταν φυγω απο το δωματιο μετα απο μερικα λεπτα ανεβαινουν πανω και κολυμπουν φυσιολογικα. Με το που μπω ....εξαφανιζονται με ταχύτητα που θα ζηλευαν πολλα mbuna.....Από το ζορε τους να κρυφτουν πανε και καθονται κατω απο το εσωτερικο φιλτρο της juwel και κολυμπανε εκει διαγωνια (αφου δεν τους παιρνει σε υψος...). Αισθανομαι σαν δισκο...τρομοκρατης! ![]() Εχει κανεις καμμια ιδεα τι μπορω να κανω ? ή μηπως σιγα σιγα να αρχισω να μαζευω πετρες...... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Σώπα ρε που θα μαζεύεις πέτρες.................
Θα σου δώσω εγώ μερικούς ακόμα από τα....... μωρά μου αφού τα εκπαιδεύσω να μην σε φοβούνται............... ![]() ![]() ![]() Αλήθεια, πότε είναι τραβηγμένες οι δύο αυτές φωτογραφίες???? Όχι τίποτε άλλο, αλλά βλέπω έναν δίσκο ψιλοκρυμμένο πίσω από την ρίζα (επάνω δεξιά όπως κοιτάμε την φωτό) που κάποιον μου θυμίζει........... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ηλία να σου ζήσουν τα κομάντα σου
![]() Το stress το έχουν οι δίσκοι στο DNA τους... ![]() Για τροφή δοκίμασε κάτι σε κατεψυγμένο μαζί με υγρό σκόρδο της seachem. Έχω αν θες να σου δώσω να κάνεις δοκιμή. Τα φώτα τα έχεις ανοιχτά και πόσες ώρες; μήπως να έκανες κάτι και στον τομέα αυτό, δηλαδή να τα είχες ανοιχτά ώρες που δεν είσαι σπίτι ή βράδυ και να τα κλείνεις όταν είσαι παρών. Τάιζε αρκετές φορές τη μέρα πιστεύω έτσι όλο και κάτι θα τσιμπάνε. Καλή επιτυχία |
|
||||
|
||||
![]()
Μην ανυσηχείς φίλε μου, το ίδιο πρόβλημα είχα και γω, και περίπου μετά απο 20 μέρες απο την αγορά, (αν θυμάμαι καλά), προσαρμόστηκαν πλήρως. Σε λίγες μέρες θα είναι οκ και θα τρών τα πάντα!
Υ.Γ. και χρόνια σου πολλά!!! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μακαρι.....!
ΥΓ ευχαριστω! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
6 πιρανχα σε 400 λιτρα | antonis t83 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 24 | 17-05-08 19:02 |
Σκεψεις για δισκους..... | imichal | Δίσκοι | 8 | 05-05-08 10:57 |
400 λιτρα.Παρουσιαση | Nik25 | Γλυκό νερό - Γενικά | 34 | 29-09-06 18:24 |
R/O για δισκους | Carebean pirate | Δίσκοι | 39 | 28-06-06 09:06 |
150 λιτρα για δισκους? | dracula7 | Δίσκοι | 12 | 22-11-05 00:57 |